Не занедбуймо катехизу дітей!

Про відвічне питання катехизи.

На жаль, з кожним роком все менше дітей відвідують уроки катехизи. І тут варто звернутись до батьків. Тато і мамо, не забувайте, що в кожній дитині треба виховати людину, яка б мала насамперед Страх Божий, любила б Бога і знала, що є Четверта Заповідь Божа: «Шануй свого батька і матір, щоби тобі було добре…» Батьки, Церква готова вам в цьому допомогти. Ми разом зможемо закласти в дитині повагу до вчителя, священика, дідуся та бабці, старшого покоління. Священики та сестри-монахині, які своє життя посвятили Господу, допоможуть вашій дитині підготуватись до випробувань життя, тримаючись за руку Божого Провидіння.

Тому звертаємось до вас словами Ісуса Христа: «Не забороняйте дітям приходити до Мене». Нехай щотижневі уроки катехизи стануть для ваших дітей обов’язком, яким не можна нехтувати.

З огляду на те, що є люди, які доїжджають, і є люди, які закордоном, тому розпочинається загальна катехиза через Інтернет-радіо. Науки будуть проводитись щосуботи о 19.00 для старшого і молодшого покоління. Заохочуємо батьків слухати катехизу разом з дітьми.

 Розпорядки катехизи на більших традиційних парафіях можна знайти на сторінці Розпорядок Богослужінь. На інших парафіях час проведення наук, прохання уточнити в священика або в захристії.