Запрошує бібліотека

Нового 2007 року Божого привітно відчинила свої двері для читачів бібліотека духовної книги св. Вінкентія від Павла при церкві Вознесіння Господнього у смт. Івано-Франкове (Янів). Це надзвичайно радісна і небуденна подія для парафіян — відданих, ревних послідовників Св. Традиції УГКЦ. Бібліотекою опікується молодь парафії, яка свого часу гаряче підтримала ідею про створення такого духовно-просвітницького осередку, запропоновану питомцями Традиційної Духовної Семінарії Непорочного Серця Матері Божої Фатімської, що у Львові. Разом укомплектовували бібліотечний фонд, обговорювали кожну позицію, дискутували, молилися, слухали реколекції... Гаслом бібліотеки є клич кожного справжнього християнина-католика: "Єдине моє заняття віднині — це любити Ісуса!" У положенні про створення бібліотеки першим рядком записано: "Мета: "Нести світло, щоб прогнати темряву незнання у сутінках людського серця". Покровителем обрали Вінкентія від Павла — дивовижного  святого  Католицької Церкви, який невтомно служив убогим, хворим і нужденним. Річне свято його відзначаємо 19 липня.

...Великий піст — час особливої зосередженості і призадуми над безмірною Жертвою Христа. Відкиньмо свої буденні клопоти, свої звичні улюблені задоволення і забаганки. Розгорнімо сторінки книги і пориньмо у світ Божественної любові. Хіба можна бути байдужими до історії Відкуплення світу Ісусом Христом, до співучасті в цій події Пречистої Діви Марії? Відчуймо всім серцем безмежне Милосердя та жертвенну Любов Бога до людини! Заради цього варто застукати у двері бібліотеки, де Вас радо зустрінуть юнаки і дівчата парафії і запропонують цікаві глибокодуховні видання. Чекаємо на Вас, наших дорогих читачів, щосуботи і щонеділі від 14 до 16 години.

Добра християнська душе! "Будь зразком у слові, у житті, у любові, у дусі, у вірі, у чистоті... читай Слово Боже, вчись, навчай" (Тим. 1, 2).

Бібліотека св. Вінкентія від Павла при церкві Вознесіння Господнього (смт. Івано-Франкове)