У США атакували католицьку семінарію і поглумилися над розп’яттям

У США напали на Успенську католицьку семінарію в Сан-Антоніо, штат Техас. Злочинець спаплюжив розп’яття і розбив п’ять вхідних дверей.

Вандал розбив ноги на розп’ятті і накинув на голову Христа чорну майку. Вхідні скляні двері розбили битою або подібним предметом.

Керівництво семінарії не розголошує факт нападу. Про подію журналістам повідомив анонімний співрозмовник. За його словами «вищі люди» заборонили спілкуватися зі ЗМІ та сказали, що не треба «надмірно роздувати».

«Вони також не хочуть виносити вирок, що явно абсурдно, тому що вандали осквернили розп’яття, – каже чоловік, пов’язаний з семінарією. – Якби у людей на найвищому рівні було більше підтримки і вони були б готові більш рішуче засудити цей очевидний злочин на ґрунті ненависті, я впевнений, що звістку про це отримали б більше людей».

У поліції підтвердили факт нападу і повідомили, що ведуть розслідування. Американські журналісти зазначають, що цей акт вандалізму відображає зростаючу хвилю антикатолицьких атак, що охопили США.

Джерело: religionpravda.com.ua