Американський міністр та його гомосексуальний партнер “стали батьками”

Двоє гомосексуалістів сидять на лікарняному ліжку в пологовому відділенні. Кожен з них тримає на руках дитину. Член уряду США поділився радістю перших моментів батьківства, опублікувавши фотографію, на якій немає матері. Жінка одразу після народження близнюків зникла з життя немовлят, передавши їх новій «родині».

Американський міністр транспорту Пітер Буттіджедж та його партнер народили дітей… 4 вересня 2021 року гомосексуальна пара похвалилася, “поповненням в сім’ї”. На світлині, представленій світу, немає місця біологічній матері близнюків, яка погодилася на роль сурогатної матері. LifeSiteNews розглядає це як акт жорстокості та сумну ілюстрацію відсутності повноцінних батьків, яких діти відчуватимуть протягом свого життя.

«Ця фотографія показує акт жорстокості. Ці двоє чоловіків видалили матір із фотографії. Ніби її ніколи не було. Так само вона буде відсутньою у майбутньому сімейному альбомі », – пише Дуг Мейнвірінг. 

“Ці діти будуть позбавлені (…) щоденної присутності жінки, яка дарує їм материнську любов і максимально сприяє їхньому розвитку”, – зазначила Кеті Фауст, засновниця організації “Вони перед нами”, яка бореться за права наймолодших. На її думку, близнюки зіткнуться з проблемами, пов’язаними з розвитком особистості та формуванням прихильності. Журналіст наголошує, що “батьківство” гомосексуалістів служить лише їхнім інтересам, а добробут вихованців йде на другий план.

Пітер Буттіджедж був одним із кандидатів від Демократичної партії на президентську кампанію 2020 року. Подаючи заявку на місце глави держави, він дав інтерв’ю CNN, в якому також піднімав питання усиновлення дітей парами, які перебувають в гомосексуальних стосунках. Догляд за сиротами значною мірою здійснюється релігійними особами та установами, які відмовляються на це погодитися. За словами нинішнього міністра транспорту, вони не мають права відмовляти таким парам. Міністр також висловив думку, що організації, які не бажають ставитися до гомосексуалістів як до рівних поруч із нормальними сім’ями, повинні втратити фінансову підтримку своїх благодійних робіт.

Джерело: www.rodyna.org.ua