Сатаністка викрала консекровану Гостію… і сталося чудо

У XV столітті в маленькому швейцарському селі Еттісвіль після скоєння жахливого злочину трапилася дивовижна подія.

Жінка на ім’я Анна Фоґтлі, що була членом сатанинської секти, викрала з парафіяльної церкви консекровану Гостію і втекла, тримаючи її у руці. Точна причина злочину не зафіксована, однак відомо, що сатаністи часто викрадають Євхаристію з храмів для того, щоб осквернити її під час так званих «чорних мес» — блюзнірських пародій на католицькі Меси.

Вийшовши з храму, Фоґтлі бігла, поки не дісталася воріт цвинтаря при парафії. Вона спробувала вийти за них, однак Гостія одразу ж стала такою важкою, що жінка не могла її втримати. Згодом сама вона розповідала про це так: «Я просунула руку за вузькі залізні ґрати і взяла велику Гостію. Але як тільки я вийшла до мурів цвинтаря, Гостія стала такою важкою, що я більше не могла її нести. Не маючи змоги рухатися ні вперед, ні назад, я викинула Гостію у кропиву біля воріт».

Згодом одна молода дівчина знайшла у кропиві Тіло Господнє, і Гостія перетворилася на щось, схоже на квітку. Дівчина розповіла, що викрадена Гостія була розділена на сім частин: шість із них утворювали щось подібне до троянди, яку оточувало потужне світло. Коли про це розповіли парафіяльному священнику, він зміг забрати шість часток Гостії, але сьома залишилася непорушною. Він сприйняв це як знак того, що на цьому місці потрібно збудувати каплицю. Реліквію з чудесною Гостією розмістили всередині, і протягом багатьох років із тими, хто приходив вшанувати реліквію, відбувалися численні чудеса.

Ця історія — чудове нагадування про силу Бога та Його здатність обернути на добро навіть жахливе зло.

Джерело: credo.pro