Храмовий празник у Богородчанах

Традиційна парафія смт. Богородчани, що на Івано-Франківщині, в день Христа-Царя відзначає свій празник. Настоятелем храму є отець Любомир Гаєвський, перший заступник настоятеля Братства святого священномученика Йосафата отця Василя Ковпака ...

Традиційна парафія смт. Богородчани, що на Івано-Франківщині, в день Христа-Царя відзначає свій празник. Настоятелем храму є отець Любомир Гаєвський, перший заступник настоятеля Братства святого священномученика Йосафата отця Василя Ковпака.

Разом з отцем Любомиром та вірними-традиціоналістами парафії Христа-Царя ще раз визнаємо Ісуса Христа Царем наших сердець, родин і держави.

В цей світлий і радісний день єднаємось у спільній молитві:

«Господи, Ісусе Христе, я визнаю Тебе Царем всесвіту і Царем мого серця. Все, що існує є сотворене Тобою і для Твоєї слави. Здійснюй через мене усі Твої Закони і волю.

Я відновлюю обітниці, які склав під час Св. Хрещення: відрікаюся гріха, сатани, всіх діл і гордості його і всього, що веде до зла. Обіцяю жити в свободі дітей Божих, а найперше робити все для поширення Твого Царства на землі, щоб Ти, Христе, був Паном і Царем мого убогого серця, щоб наша родина, парафія і вся Батьківщина стали правдивим Твоїм Царством. Щоби перемогли Твої закони Правди, Справедливості, Любові та Миру. Амінь».

Детальнішу інформацію про свято Христа-Царя можна знайти тут.