Уснула Мати Божа, уснула… Запрошуємо взяти участь в адорації гробу Матері Божої

Багато людей хочуть бачити Богородицю, моляться в тому наміренні. А скільки з нас хотіли би бодай доторкнутися до Її святих риз?! Знаємо напевно, що б ми їй сказали, про що попросили, за що подякували. І чекаємо чуда – зустрічі з Пречистою Дівою Марією. А Вона не приходить, ні уві сні, ні наяву не навідує нас. Як було б добре Її зустріти?!

На традиційній парафії Свв. Верх. Апп. Петра і Павла одним із таких шансів бути поруч із Марією є триденна адорація біля гробу Матері Божої в каплиці. Неустанно, одним серцем і устами прославляти свою Маму. Хіба може наша душа отримати більшу насолоду?

В четвер, 26 серпня, о 18:30 відправиться Свята Літургія, а опісля відбудеться урочиста процесія з винесенням фігури Успення Матері Божої до літньої каплиці. Протягом трьох днів, 26, 27 і 28 серпня, буде цілодобова адорація біля гробу Богородиці.

В п’ятницю Служби Божі відправлятимуть о 08:00, 12:00, 18:00 (за померлих), 21:00. А відтак вже опівночі (00:00) за Успення Матері Божої відправиться перша святкова Свята Літургія. В суботу наступні Служби Божі – о 06:00, 08:00, 10:00, 12:00 та 17:00. Після вечірньої Святої Літургії відбудеться процесійне занесення фігури Успення Матері Божої до церкви.

Всі Богослужіння відправлятимуться на вулиці у літній каплиці, також можна приступити до Св. Сповіді.

Марія – це драбина, по якій зійшло до нас Спасіння. Іншого шляху до Неба нема, як через цю драбину – через Марію!

Не шукаймо чуда земного, видимого, шукаймо чуда у серці, у душі, щоб воскреснути і народитися для Неба.