Працею своїх рук підтримуйте українських воїнів!

Від початку повномасштабної війни на парафії храму Свв. Верх. Апп. Петра і Павла люди почали допомагати протистояти ворогу в тилу. Світло у волонтерському приміщенні може світитись і о 23.00, а коли світла немає – світяться ліхтарики та свічки. В основному це люди, які після своєї основної роботи, знаходять час і спішать, щоб працею своїх рук підтримати наших воїнів.  

Майже за рік волонтерської роботи рясненці передали на фронт: 407 маскувальних сіток, 360 кікімор, 665 подушок в спальні мішки, 4187 окопних свічки, 401 пов‘язку на руку, 157 в‘язаних шкарпеток, 241 килимок та 5 синьо-жовтих прапорів, які майорять на визволених територіях. В шпиталь передано 620 подушечок з льону від пролежнів.

Це направду колосальна робота та велика посвята!

Але могло бути ще більше! У лютому-березні охочих плести сітки було так багато, що доводилось складати списки, аби не було скупчень, оскільки приміщення не могло всіх помістити. На жаль, ці списки швидко закінчились. Сьогодні робочих рук катастрофічно бракує, а запити від військових надходять постійно.

Зараз волонтерам дуже потрібно віск або парафін та біла тканина (без візерунків).

Дуже просимо не бути байдужими до війни, адже вона все ще триває! Кожен (чоловік чи жінка, хлопець чи дівчина, дитина) може докластися і хоч чимось допомогти для нашої перемоги над ворогом.

Нагадуємо, що сьогодні є багато осередків волонтерів по містах і селах, де постійно потрібно робочі руки. Наприклад, в школах, будинках культури і т. д. В Рясне-1 є два таких осередки: санктуарій Матері Божої Потіхи на території храму Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (вул. Лукасевича, 15) та на Електроні (Шевченка, 313 – прохідна).

Як тільки хтось має вільну хвилину, може завжди прийти будь-коли до волонтерів і запитати чим допомогти!

Для більш детальної інформації просимо обов’язково телефонувати до волонтерів:

+380637847617 (Галя, санктуарій, біля церкви);

+380974345594 (Оля, Електрон).