24 години для Ісуса і Марії. Молимось за Україну.

В суботу ворог здійснив чергову ракетну атаку на наш край, після якої вся наша увага та молитви звернені на житловий будинок в Дніпрі. Жаль і смуток переповнюють серця. Співчуття рідним і близьким.

Маємо пам’ятати, що стоїмо на порозі річниці початку цієї страшної війни, яка сколихнула наш край. Не знаємо, що таїться в серцях тих, хто провадить це безумство, і до чого ще може вдатись ворог, щоб «відсвяткувати» річницю нападу та хвалитись «здобутками» перед своїм громадянами. Тому заохочуємо посилити та збільшити свої молитви для духовного протистояння, молитовної боротьби.

В храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла 21-22 січня буде неустанна адорація перед Найсвятішими Тайнами. Набоженство 24 години для Ісуса і Марії розпочнеться в суботу о 17:00 із виставлення Святих Тайн та спільної молитви на вервиці. Служба Божа відправиться о 18.00. Опісля кожен може прийти і помолитись перед Святими Тайнами на півгодини чи на цілу ніч, адже церква буде відкрита протягом доби. Прохання враховувати, що в державі діє комендантська година. Закінчення набоженства буде згідно розпорядку, опублікованого згодом на сторінці Парафія Свв. Верх. Апп. Петра і Павла, Львів, Рясне-1 .

Приходьте молитись за Україну, за військо, провід, полонених, переселенців, поранених, за тих, хто втратив свої рідних і близьких, і за душі тих, кого війна забрала від нас.

Заохочуємо також долучатись до неустанної молитви на вервиці, запалюйте свічки-громниці, просімо Мати Божу про захист. Записатись можна за посиланням: Неустанна вервиця.