Вічная пам'ять

Життя людини складається з хвилин радості і сміху та з хвилин терпіння і болю. Приємні, чудові моменти життя, які не раз несподівано з'являються, немов грім серед ясного неба, приємно дивують нас. Усвідомлюємо, що в нас все склалося добре, бачимо плоди своєї праці, та буває, що так само несподівано приходять до нас страждання і прикрощі. Найприкріше страждання на землі завдає людині смерть, ця болісна розлука душі з тілом.

Отче Василіє, відійшов до Вічності Ваш батько. З болем у серцях Ви і Ваша родина переживаєте цю втрату. Хоч, як Ви самі казали на похороні, "всяке бувало в нашому житті", але це — батько, той, котрий дав життя і з яким ви виростали, тому Ваше серце нестерпно болить... Лік на цю рану розлуки знайдете тільки в молитві.

Святе Письмо нам говорить: "Не хочемо, брати, залишати вас у незнанні щодо померлих, щоб ви не сумували, як інші, що не мають надії...", тож потрібно молитися за усопших з надією на Боже Милосердя. Тому і ми, всі члени Братства Святого Священномученика Йосафата і питомці Традиційної Духовної Семінарії Непорочного Серця Матері Божої Фатімської, приносимо щирі співчуття з приводу смерті Вашого батька та молимося за його душу.

Хай Милосердний Господь за молитвами і заступництвом св. Йосифа прийме його душу до Небесного Царства.

Вічная йому пам'ять!

 

Несподіваний біль пронизав наші серця — 5 лютого 2007 р. Б. на 67-ому році земного життя відійшов у Вічність Ковпак Йосип Миколайович.

Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю цієї людини, бо це батько нашого духовного вчителя і наставника. Висловлюємо свої щирі і глибокі співчуття отцеві Василеві Ковпаку з приводу тяжкої втрати.

Хай наші гарячі молитви допоможуть новопреставленій душі у дорозі до вічного щастя у Небесних Чертогах!

Вічная пам'ять! Вічная пам'ять! Вічная пам'ять!

Члени Апостольства Молитви і Параманного Братства
при церкві
Святих Верховних Апостолів Петра і Павла (Львів, Рясне-1).

 

Біль священика — смуток його парохіян...

Парохіяльна рада і вірні церкви Святих Верховних Апостолів Петра і Павла (Львів, Рясне-1) з молитвою на устах висловлюють глибокі співчуття настоятелю о. Василію Ковпаку з приводу важкої втрати — смерті батька Йосипа Миколайовича КОВПАКА, який відійшов до Вічності 5.02.2007 р.Б. на 67-ому році життя.

О Ісусе, Божий Сину за нашими молитвами відчини двері Свого Милосердя і прийми його душу до Царства Небесного!

 

Вірні Святої Традиції бажають висловити глибоке співчуття отцю Василеві Ковпаку з приводу смерті батька та всій його родині з приводу непоправної втрати чоловіка, батька, дідуся. Господи, прийми душу раба Твого у Своєму Царстві.

Парафіяни Рясне-2, смт.Шкло,Коти та м. Богородчани.

 

Отець Богдан Радюк та парафіяльна спільнота храму Собор Пресвятої Богородиці і Обручника Йосифа с. Прилбичі Яворівського району висловлюють найглибші співчуття парохові храму Святих Верховних Апостолів Петра і Павла о. Василеві Ковпаку з приводу смерті його батька.

Co святими упокой, Господи, душу раба Твоєго Йосифа і Вічная йому пам'ять!

 

Вірні парафії Вознесіння Господнього бажають засвідчити співчуття своєму пароху отцеві Василеві з приводу смерті батька Ковпака Йосипа Миколайовича. Хай Господь Бог почує наші молитви і за заступництвом св. Йосифа прийме душу усопшого до Небесної Батьківщини.

Вічная йому пам'ять! 

 

Колектив учителів загальноосвітньої середньої школи № 92 висловлює співчуття настоятелю храму Святих Верховних Апостолів Петра і Павла отцю Василеві Ковпаку з приводу смерті його батька Ковпака Йосипа Миколайовича.

 

Члени мирянської громадської організації Комітет із захисту "Унійної Традиції УГКЦ "Щит Святої Унії" глибоко сумують із приводу смерті КОВПАКА Йосипа Миколайовича, яка настала 5 лютого 2007 р. Б. на 67-ому році життя.

У скорботі і молитвах всім серцем єднаємося з нашим духовним провідником і наставником о. Василем Ковпаком, який втратив батька.

Царство небесноє, жизнь безконечная, вічний покой!

 

Учнівський та вчительський колективи НБК школи № 94 м. Львова висловлюють глибокі співчуття викладачеві християнської етики Ковпак Ользі Йосипівні та пароху отцеві Василеві з приводу смерті їхнього батька КОВПАКА Йосипа Миколайовича.