Як я можу допомогти Ісусові нести хрест

Хресна дорога Ісуса — це тяжка дорога, дорога, на якій Ісус зазнав багато страждань, мук і терпінь. На цій дорозі Ісус несе важкий Хрест, Хрест наших гріхів.

Я дуже хочу допомогти Ісусові нести цей Хрест. Симеон Киринейський теж це зробив, через те на нього сплила Божа благодать і він став учнем Ісуса.

Щоб полегшити тягар Ісусового Хреста, я буду старанніше вчитися, буду допомагати вчитися, буду допомагати мамі і бабусі, буду слухняною і буду добре бавитися з маленьким братиком Іванком, не буду його ображати, щоб батьки не сердились. Я буду завжди подумками з Ісусом, який мені буде допомагати у житті у всьому.

ДЗЬОРДЗЬ Марія

На Хресній дорозі Ісус багато страждає, зазнає багато мук і терпінь. Він несе важкий Хрест, який завдає Йому сильного болю. Цей Хрест — це наші гріхи, якими ми ображаємо Бога.

Я дуже хочу допомогти Ісусові нести Хрест, щоб трохи полегшити Його муки. А щоб цей Хрест став легший, я буду старатися краще вчитися, слухати батьків, більше молитися, кожної неділі буду відвідувати Службу Божу. Я з кожним днем буду намагатися ставати кращим, щоб сподобатися Ісусові.

ДЗЬОРДЗЬ Богдан

Я не можу реально допомогти нести Ісусові хрест. Але я можу його зменшити, зробити, щоб він став легшим. Тим, що я не буду грішити, не буду з ближнього сміятися, коли він впав або щось не зробив, а буду йому допомагати. Ще буду більше молитися, буду слухняним, не буду ображати менших, а найбільше допомагати батькам.

КОВПАК Василь

Кожна людина протягом життя несе свій хрест. В когось страшно важкий, а в когось надто легкий. Хрест, який несе Ісус Христос — це важкий, гіркий хрест. Цей хрест — це всі наші гріхи і провини. Заради нас Ісус пішов на Голгофту, щоб ми всі усвідомили, як Бог нас любить і дає нам шанси на виправлення і покаяння в моєму житті. І щоб полегшити цю гірку ношу Ісусові, треба жити за Божими заповідями. Бути доброю чеснотою, справедливою, допомагати іншим в біді. А головне — вірити в Бога, тому що Бог завжди з нами. Якщо я буду чистою душею і тілом, тоді я полегшу своїми вчинками нести важкий Хрест Ісуса Христа.

ДОЛИНСЬКА Анна

Кожна людина у своєму житті несе свій хрест. У когось він дуже важкий, а у когось легкий. Ісус на Хресні Дорозі ніс дуже і дуже важкий хрест, тому що це був Хрест за гріхи людей світу.

Ми, люди, повинні допомагати один одному в біді й добрі. Я буду молитися за себе, за свою родину, за всіх людей, буду допомагати батькам по господарству, допомагатиму своїм друзям у нещасті, ходити до церкви, до святої Сповіді, дотримуватися десяти Божих Заповідей, не буду робити злих, недобрих вчинків. У мене є хвора сестра, за якою я буду доглядати ціле своє життя. На мою думку, цими вчинками я допоможу Ісусові нести Хрест.

ЯНЬО Василь