Листи до св. Миколая

Діти парафії Свв. Апостолів Петра і Павла пишуть листи до Св. Отця Миколая

 

Слава Ісусу Христу!

Дорогий Миколаю!

Я — Стець Яринка, учениця 3-а класу, хочу попросити в тебе здоров'я для всієї моєї родини, знайомих та друзів. Також я хочу щоб у моїй сім'ї завжди була злагода та любов. Нехай усі діти-сироти отримають від тебе хоча би невеличкий подарунок, а моя Батьківщина ніколи не знає горя. Знаю, що цього року я не завжди слухала батьків, часто сварилася з молодшим братиком, але я обіцяю виправитися.

Принеси мені, будь ласка, ляльку Вгаіх цукерки, мандаринки, цікаву гру. Дякую!

 

*  *  *

Слава Ісусу Христу!

Святий отче Миколаю! Починаючи свого листа, я щиро дякую, що Ти прочитав мого листа, якого я писала минулого року і подарував все, чого я просила. Також я обіцяла бути чемною, але признаюсь, що було всяко, не слухала маму і бабусю, обманювала, за все це прошу Тебе, Святий Миколаю, пробач, я обіцяю, що буду старатися бути чемною, гарно вчитися, слухати старших.

Однак про молитву ніколи не забуваю, я кожний ранок і вечір молюся. Майже щодня увечері, з бабцею ходжу до церкви на Службу Божу, а з мамою в неділю. Також я відвідую уроки катехизації, бо піду до Першого Святого Причастя.

Святий Миколаю, у мене все є, бо мама завжди купує все, що мені потрібно, тому, якщо зможеш, принеси мені, будь ласка, гарну книжечку, бо я дуже люблю читати, або цікаву гру і здоров'я для всієї родини.

Бедрик Марічка

 

* * *

Слава Ісусу Христу!

Дорогий Миколаю.

Мене звати Софійка. Мені вісім з половиною років. Я цілий рік старалася бути чемною і думаю, що заслужила на подарунок від Тебе. А найбільше хочу попросити у Тебе здоров'я, любові і злагоди для всіх моїх рідних і близьких. Може такі прохання і не помістити у торбі, але рознеси їх до всіх родин. А подарунки роздай діткам у дитячих будинках, які сумують за татом та мамою і чекають на Тебе. Я також чекаю на Тебе, бо вірю, що Ти любиш усіх. Дякую

Тобі, що прочитав мого листа, і за подарунок!

Софійка

 

* * *

Слава Ісусу Христу!

Святий Отче Миколаю, я не впевнена, що була дуже чемною цього року, проте я дуже намагалася і зараз намагаюсь. Я вірю, що мені це вдасться. Але хочу попросити Тебе допомогти мені в цьому. Ще моє заповітне бажання — щоб мої батьки та рідні ніколи не засмучувались через мене. Дай мені здоров'я та посмішок, також хочу, щоб усі діти світу були ситі та одягнені. Якщо просити про матеріальне, то насмілюсь попросити ляльку, гарну книжечку, кольорові олівці та цукерки. З великим нетерпінням чекаю на тебе, Святий Миколаю.

Твоя дівчинка Олеся

 

* * *

Святий Отче Миколаю!

Я Тебе прошу: дай здоров'я мені і всій родині. Щоб в моїй сім'ї і в нашій Україні панував мир і любов до Бога, а в подарунок прошу іграшку: рожевого пуделя.

Святий Отче Миколай,
Ти до мене завітай,
Принеси мені в дарунок
Хоч малюсінький пакунок.
В нім цукерки і горішки,
І нову цікаву книжку.
Буду книжечку читати,
Й Миколая прославляти.

Тесля Марія

 

*  *  *

Лист до Святого Миколая від Мисько Іринки.

Святий Миколаю!

Я з сестричками з нетерпінням чекаю на вас.

Цілий рік ми стараємося бути чемними, ходимо до церкви, молимося ранком і вечором, допомагаємо мамі. Ми ходимо на малювання і хочемо, щоб Ви, Отче Миколаю, принесли нам альбоми, фарби, книжку. Я дуже хочу, щоб Ви принесли церковні пісні, тому що мені потрібно на церковний хор. Прошу Вас, Отче Миколаю, здоров'я для своїх батьків, сестричок, бабусь, дідусів і для всіх людей на Землі. А також прошу здоров'я для всіх отців нашої парафії, сестричок-монахинь, отців, семінаристів, спокою, єдності в нашій парафії. А я за це помолюся до Вас і буду чекати на другий рік.

 

* * *

Слава Ісусу Христу!

Святий Миколай, я тебе з нетерпінням чекаю. Звуть мене Христинка-Василинка, я люблю Тебе щиренько. Хочу подякувати тобі за твої турботи про мою родину, довгоочікувані подарунки для мене і мого братика Михайлика. Тяжко мені, Святий Миколаю, вчитися у школі, та часто непослушна буваю. Будь ласкавий, попроси у Ісуса трошки ласки, мудрості і послуху, щоб не змучувати свою маму і тата. Щоб добре вчилася на катехизмі у сестер, а науку їх запам'ятала на все своє життя. Дару Духа Святого прошу для наших священиків, сестер-монахинь. Щоб Ісусик цього року прийшов до мого серця в Першому Святому Причасті і залишився у ньому назавжди.

Подякуй моєму Ангелику-Хоронителю за його опіку і Матінці Божій за її неустанні молитви за мене і мою родину, дорогенькому Ісусику за його безмежне милосердя для нас і цілого світу. Дякую тобі за все.

Фітьо Христинка-Василинка

 

*  *  *

Слава Ісусу Христу!

Пише до Тебе Юля. Мені вісім років.

Святий Отче Миколаю, дякую, що Ти приходиш до мене кожного року і приносиш подарунки.

Цього року я готуюся до Першого Святого Причастя. Я дуже прошу допомогти мені добре підготуватися до Святої Сповіді і ще прошу здоров'я для своїх рідних і хресних батьків.

Я буду старатися бути чемною, слухняною і добре вчитися. Отче Миколаю, принеси мені, будь ласка подарунки!

Салук Юлія-Марія

 

*  *  *

Лист до Святого Миколая!

Святий наш блаженний Отче Миколаю! Я каюсь у всіх своїх провинах. Я обіцяю, що буду вже чемна на наступний рік. Буду робити лише корисні діла, наприклад: буду ділитися, прощати, буду допомагати батькам і рідним. Я хочу, щоб Ви мені подарували:

1.Здоров'я, спокій і Божий мир у сім'ї.

2.Книжку-словник з англійської мови, книгу «Мандрівка Святого Миколая».

З.Фарби.

4.Достатку і добробуту, щоб батьки завжди мали роботу.

Сивак Надія

 

*  *  *

Лист до Святого Миколая!

їдуть санчата поміж зірочками, переїжджають із хмарки на хмарку, дзвоники ніжно дзвонять, а старий місяць весело посміхається. Він знає, що в цю ніч всі мусять бути щасливі! Бо найбільше щастя в житті — це робити добро.

Святий Миколаю, не забудь, будь ласка, про мене. Прийди до мене в цю чудову ніч.

Святий Миколаю,
Я Тебе благаю:
Принеси мені дари,
З небесного Раю,
Прийди, не барися,
Щедрий Миколаю,
Бо тебе щорічно,
Святий, виглядаю,
Щоденно в молитвах,
Тебе прославляю.

Лозинська Юля

 

*  *  *

Святий отче Миколаю!

Пише до тебе Маркіян, учень 4-а класу міста Львова. Хочу привітати тебе з іменинами і подякувати за те, що ти є, і за подарунки, які ти мені тамтого року приніс.

Цього року прошу принеси мені піжаму, книжку, образ до моєї кімнати. Також дай здоров'я моїй хворій бабі Каті і всім моїм рідним, а мені—гарно вчитись

Святий Отче Миколаю,
Я для Тебе все здолаю,
Стільки добрих справ зроблю, 
Бо я Господа люблю.
З найкращими побажаннями

Куропась Маркіян

 

*  *  *

Слава ІсусуХристу! Св. Миколаю!

Пише до Тебе учениця 2-го класу.

Миколаю я Тебе дуже люблю і хочу, щоб ти мені приніс усякі подарунки, солодощі, які ти сам обереш. А ще я тебе попрошу, щоб ти завітав до тих діток, які не мають ні мами, ні татка. Принеси їм, Миколаю, усякі подарунки. А ще, Миколаю попроси у нашого Бога Ісуса Христа здоров'я, щастя для всіх дітей. І для тих діток, які тяжко хворі, на різні хвороби. Св. Миколаю, молися за нас, щоб ми мали терпіння у нашому житті і пішли всі до Раю прославляти нашого Бога Ісуса Христа!

Бедрик Рома

 

*  *  *

Слава Ісусу Христу!

Пише до тебе Максим. Я навчаюсь у 2-б класі міста Львова. Вчуся я добре, старанно. Я дуже люблю свято Миколая, із нетерпінням чекаю цього свята, бо ти завжди приносиш усе, що я хочу, дякую тобі за це! Цього року я прошу принести мені ручний годинник, машинку пожарну і солодощі. Також прошу Твоєї опіки і Божого Благословення.

До зустрічі на святі!

З побажаннями Куропась Максим
7.12.2008 р.

*  *  *

Дорогий Миколаю!

Я знаю, що Ти все бачиш і все знаєш. Бачив, що я була інколи і неслухняною, але я обіцяю виправитися. Прошу тебе подарувати мені те, на що я заслуговую, а найбільше прошу, щоб подарував мені духовну силу мужньо зустріти всі випробовування, які будуть у моєму житті.

З любов'ю Наталя