Свідчення ласк, отриманих завдяки Помпейській дев’ятниці

Хай завжди нашим ліком для душі і тіла буде Помпейська дев’ятниця

Слава Ісусу Христу! Хочу дати свідчення про поміч Помпейської дев’ятниці у моєму житті. Не хочу сказати, що не чула чи не знала про цю молитву. Молилася й чула про неї давно. Але саме мене вона чітко торкнулася минулої зими. Я вже немолода, за своє життя назбирала хвороб як тілесних, так і духовних. Перенесла три опера­ції, набула ревматоїдний поліар­трит, який не дає спокою ні вдень, ні вночі. І саме ця зима видалася мені дуже важкою. Я впала в так звану депресію. Вихід із нього один – заспокійливі ліки, які при­туплюють також і життєві фактори. І тут Помпейська дев’ятниця ста­ла для мене соломинкою, за яку я вхопилася, як за останній шанс повернутися до нормального жит­тя. Звичайно, молитися за когось набагато легше, знаєш конкретно, про що просиш, і молитва пливе сама собою. А за себе – це вигля­дає якось так, ніби ти вимагаєш у Бога чогось, що тобі належиться.

Але мій випадок Матінка Божа взяла під свою опіку, і ми з Нею пішли у 54-денну подорож нелег­кої молитви Помпейської дев’ятни­ці. Зимові дні короткі, а ночі довгі. Часу було достатньо на молитву й на роздумування над нею. Минули 27 днів благальних, почалися 27 днів подячних. З хворобою нічого не змінилося, болі весь час супро­воджують мене (бо ревматоїдний поліартрит не лікується), а от деп- ресія відступила. Її місце зайняла молитва і відчуття присутності Бо­ жої. Матінка Божа провела мене своєю материнською рукою до кінця дев’ятниці, не залишає мене й до сьогодні. Але тепер я твер­до вірю і знаю, що ніякої депресії не існує. Є лише Господня Воля і наша Небесна Мати, яка дає силу в терпіннях, витривалість у тяжкі хвилини нашого життя.

Тож нехай завжди нашим ліком для душі і тіла буде Помпейська дев’ятниця, що не залишить нікого без допомоги й підтримки!

Марія
с. Чернилява Яворівського району
25 липня 2018 року Божого

Завдяки молитві на вервиці збережемо віру

Живу я в с. Наконечному-І і ходжу до церкви Св. Василія Ве­ликого у с. Калинівка, де відправ­ляв о. Петро Зеленюх. Роки взя­ли своє, натрудився багато цей священик за все життя для нашої Церкви і вірних, за підпілля на­страждався – били його й гонили… Та слава Богу, вистояв до кінця і віру нам передав. Отець Петро, коли вже не мав достатньо сил, запросив священиків із Братства Святого Священномученика Йоса­фата до нашої святині. І ми, вірні, дуже раді, що саме їм він передав обслугу своєї парафії – вони бага­то чого нас навчають, і ми можемо бути впевнені у збереженні віри, за яку боровся наш отець Від тих священиків я почула про Помпей­ську дев’ятницю. Мала в родині біду, яку мають багато хто з укра­їнських матерів і жінок: алкоголь. Син пив, і всі терпіли. Почала мо­ литися Помпейську дев’ятницю від листопада 2017 року неустанно. І Пречиста Діва подала ласку моєму синові: він кинув пити і вже більше як п’ять місяців не п’є. Нещодавно виявив мені ще одне своє бажан­ня: «Мамо, я ще хочу кинути й ку­рити». Щиро вдячна Матері Божій за ласки, і хай молитва на Святій Вервиці щораз більше поширюєть­ся в нашому народі!

Неоніла Смук
с. Наконечне-І Яворівського району
20 червня 2108 року Божого

Відмовивши її, пішла народжувати

Слава Ісусу Христу! Я вже пи­сала свідчення щодо Помпейської дев’ятниці. Я молилась за щасливі пологи, за які дуже переживала. На плановому УЗД нам повідоми­ли, що дитина має подвійне обвит­тя пуповиною навколо шиї. Лікар заспокоював, що все буде добре і маля може розмотатись, але все ж таки я дуже переживала. Вагітність проходила добре. Я відчувала опі­ку Матінки Божої, що проявляло­ся в простих щоденних справах. Будучи вагітною, я працювала на роботі. На вулиці якраз була зима – холодно, слизько. Чоловік кож­ного дня переживав за мене, як я пересуваюся по місту в негоду. У мене в руці завжди була вервиця. Виходячи з будинку, я завжди роз­починала Помпейську дев’ятницю, був час – продовжувала молитву на роботі, а повертаючись додо­му, закінчувала дев’ятницю. Так завжди ми з малям були під опі­кою Матінки Божої. Дні пролітали швидко з молитвою. Наближався термін пологів, було страшно. По­ступивши в пологовий, я закінчу­вала відмовляти подячну частину, залишалось відмовити ще чотири десятка. Відмовивши їх, пішла на­роджувати. З Божою допомогою пологи пройшли легко, донечка народилася здоровою. Не було ні­якого обвиття пуповиною. Я вірю, що Помпейська дев’ятниця, від­мовлена щиро і з витривалістю, завжди буде вислухана. Дякую за цю отриману ласку Тобі, Найсвя­тіша Діво, і за всі інші ласки, які я отримала!

Наталя Луцик, м. Львів
30 липня 2018 року Божого