Польща повстала проти ЛГБТ-ідеології та хоче скасувати Стамбульську конвенцію, через наявність в ній гендерної розпусти

Уже не перша країна в Європі для захисту своїх національних моральних і духовних цінностей починає блокувати гендерну та ЛГБТ ідеологію. Як повідомляють ЗМІ (swissinfo.ch, wyborcza.pl) Президент Польші Анджей Дуда підписав Карту родини.

«Сім’я заслуговує на особливу підтримку з боку держави. Сім’я творить і будує суспільство», – заявив президент Анджей Дуда.

Дуда є представником правлячої партії «Право та справедливість», яка за своєю ідеологією є консервативною. «Право та справедливість» неодноразово заявляла, що ЛГБТ-ідеологія є ворожою для Польші та підриває споконвічні традиційні цінності, які базуються на вірі в Бога.

“Сексуальне виховання дітей – це справа батьків, – заявив Президент Дуда, – неможна державі втручатися у те, як батьки виховують своїх дітей”.

Президент також заявив, що не дозволить гей-парам одружуватися чи усиновляти дітей. “Це зарубіжна ідеологія. Ми не дамо згоди на те, щоб це явище в будь-якому своєму прояві відбувалося в нашій країні”.

Ліберальні сили вже назвали президента ультра-націоналістом та заявили, що він розділяє польський народ.

Нещодавно, представник більшості, віце-міністр юстиції Марцін Романовський також заявляв, що планує скасувати Стамбульську конвенцію, через наявність в ній гендерної розпусти та недомарксистської пропаганди.

Джерело: rodyna.org.ua