Бог червоного Китаю: в підручниках Ісус власноруч каменує блудницю

Стало відомо, що китайські комуністичні підручники пропонують учням спотворені фрагменти Біблії.

Вони стверджують, що Ісус не тільки не відпустив жінку, спійману в перелюбстві, а й забив її камінням, повідомляє видання UCA NEWS. Комуністичний підручник, який використовується в китайських школах, фальсифікує біблійну оповідь з Івана 8: 3-11. У підручнику стверджується, що Ісус вбив жінку, викриту в перелюбстві, а також заявив про Себе, що і Він теж грішник. У підручнику, опублікованому державним видавництвом University of Electronic Science and Technology Press, йдеться: «Натовп хотів забити жінку камінням до смерті відповідно до закону. Але Ісус сказав: “Нехай той, хто ніколи не грішив, кине перший камінь”. Почувши це, вони вислизнули один за іншим. Коли натовп зник, Ісус забив грішницю камінням до смерті, сказавши: “Я теж грішник, але, якби закон міг виконуватися тільки людьми без гріха, закон був би мертвий”.

Парафіянин, який виклав зображення підручника в соцмережі, сказав, що таке спотворення ображає Церкву: «Я хочу, щоб всі знали, що Комуністична партія Китаю завжди намагалася спотворити історію Церкву, обмовити нашу Церкву і змусити людей її ненавидіти», – йдеться в його повідомленні.

Метью Ван, християнський вчитель в професійно-технічному училищі, підтвердив спотворений зміст цього посібника, але зазначив, що зміст підручників може відрізнятися в різних регіонах країни. 

Джерело: rodyna.org.ua