У Мозамбіку ісламські бойовики вбили понад півсотні чоловіків. Жінок викрали

У Мозамбіку ісламські бойовики напали на одне із сіл, викрали жінок і вбили понад пів сотні чоловіків.

Людей убивали на футбольному полі. Тіла розчленованих жертв виявили розкиданими на лісовій галявині. Повідомляється, що серед жертв принаймні 15 хлопчиків-підлітків, які брали участь у церемонії посвячення в чоловіки. За свідченнями вцілілих очевидців, деякі бойовики під час набігу скандували “Аллах Акбар”.

Поліція дізналася про різанину, яку вчинили повстанці, від людей, які знайшли трупи в лісі. Тіла було розкидано на площі близько 500 метрів. Це були молоді люди, які перебували на церемонії посвячення в супроводі своїх радників, – сказав офіцер в районі Муеда.

Працівник гуманітарної служби в Муеді, який не захотів називатися, підтвердив, що відбулася різанина, і що деякі хлопці приїхали з цього району. За його словами, останки тіл відправили  сім’ям на поховання.

Зазначається також, що протягом вихідних бойовики напали ще на кілька сусідніх сіл, грабуючи та спалюючи будинки, перш ніж відступили в навколишні хащі. Протягом останніх трьох років джихадисти постійно спустошують північно-східну провінцію Кабо Делгадо в Мозамбіку в рамках кампанії за створення ісламістського халіфату.

Джерело: religionpravda.com.ua