Угорщина та Польща заблокували бюджет Євросоюзу на 7 років за каральні санкції за відмову розширювати привілеї ЛГБТ

Угорщина і Польща в понеділок заблокували прийняття бюджету і фонду відновлення на 2021-2027 роки, оскільки він включав пункт, який ставить доступ до грошей в залежність до дотримання верховенства права, що мається на увазі розширення прав ЛГБТІ та нівелювання національних сімейних цінностей.

Посли урядів країн ЄС на зустрічі в Брюсселі повинні були схвалити компроміс, досягнутий з Європейським парламентом щодо пакета в 1,8 трлн євро, але не змогли цього зробити через вето Варшави і Будапешта.

Уряди в Будапешті та Варшаві виступають проти встановлення залежності між доступом до грошей ЄС і дотриманням верховенства права, оскільки під верховенством права мається на увазі розширення прав ЛГБТ та нівелювання національних сімейних цінностей.

Раніше Всеукраїнськи Собор писав про те, що Єврокомісія також збирається презентувати стратегію захисту прав ЛГБТ у країнах ЄС. У ній, серед іншого, йдеться про те, щоб:

- криміналізувати мову ворожнечі та ненависті щодо ЛГБТІ (тобто будь-яка критика ЛГБТІ та осуд, навіть церквою, буде заборонений та каратиметься ТЮРМОЮ!),

- створити національні плани боротьби з дискримінацією ЛГБТІ (тобто створюються інституції, які фінасуються та спрямовані, аби просунути ЛГБТІ ідеологію у всі сфери, зокрема навчання дітей і карати всіх незгодних),

- забезпечити батьківські права та визнання одностатевих шлюбів, укладених в тій чи іншій країні, іншими країнами ЄС (фактично змусити країни легалізувати одностатеві шлюби, усиновлення дітей ЛГБТІ, і т.д.).

Підводячи підсумок зазначеного, ми бачимо що під "верховенством права" насправді мається на увазі виключно питання ЛГБТІ та прийняття законів на їх користь. Якщо нині такі вимоги висувають країнам, які є в Євросоюзі, то можна уявити, які жорсткіші умови будуть для тих країн, що просять про фінансову допомогу, зокрема, для України. Тому нині важливо, активно відстоювати сімейні цінності в нашій державі.

Джерело: catholicnews.org.ua