“Mein Kampf” Гітлера - ок. НІ – критиці гендеру. Компанія «Amazon» створює новий список заборонених книг?

Компанія «Amazon» зняла з продажу книгу «When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment» («Коли Гаррі став Саллі: відповідь на трансгендерні моменти»), яка містить критику «трансгендерної ідеології». Компанію звинуватили в цензурі думок, які не відображають її ліберальні погляди.

Згідно з описом книги, її автор Раян Т. Андерсон, «на основі біології, психології та філософії», представляє свій погляд на «людську тілесність, збалансований підхід до публічної політики щодо гендерної ідентичності та тверезу оцінку людських втрат через помилкове розуміння людської природи».

«Кожному є що втрачати у суперечках довкола трансгендерної ідеології, де помилкова антидискримінаційна політика впускає біологічних чоловіків до жіночих туалетів і карає американців, які дотримуються правди про людську природу. Андерсон пропонує стратегію полеміки з із зберіганням принципів, розважливості, співчуття та витонченості», – йдеться у короткій анотації до книги.

«Сподіваюся, ви вже отримали свій примірник, тому що «Amazon» щойно вилучив мою книгу зі своїх онлайн-полиць. Інші мої чотири книги (наразі) досі доступні», – оголосив Андерсон про знаття книги з продажу в Twitterі.

Джерело: catholicnews.org.ua