Офіцер поліції, християнин та батько 7 дітей пожертвував своїм життям під час масової стрілянини в США

В понеділок в американському штаті Колорадо підозрюваний чоловік Ахмад Аль Аліві Аліса відкрив вогонь у супермаркеті King Soopers. Інцидент стався приблизно о 14:30 за місцевим часом та сколихнув США.

Внаслідок стрілянини загинули щонайменше десятеро людей. Серед них був і 51-річний офіцер поліції Ерік Таллі, який прибув на виклик та доповів по зв'язку про озброєного нападника. Ерік отримав смертельне поранення під час спроби спасти життя людей.

Голова поліції міста Боулдер Меріс Герольд розповіла, що загиблий правоохоронець був досвідченим офіцером, який служив у місцевому відділу поліції з 2010 року. Вона розповіла, що мала честь персонально нагородити офіцера Таллі в присутності всієї сім’ї за дві неділі до трагедії.

"Він був готовий померти, щоб захистити інших", - заявила на прес-конференції у вівторок керівник поліції Боулдера Меріс Герольд.

"Як старший брат, Ерік Таллі завжди був відважним. Якщо його сестра коли-небудь потрапляла в біду, коли вони були дітьми, він брав на себе провину. Коли до неї приставали в школі, він брав справу в свої руки, щоб люди знали, що не можна чіпати його маленьку сестру", - розповіла Кірстін Брукс про свого брата.

Це заступництво продовжувалось навіть коли брат з сестрою подорослішали. Таллі часто дзвонив і нагадував Брукс, щоб вона дбала про себе. Так само він турбувався про свою сім’ю - дружину та семеро дітей у віці від 7 до 20 років. Брукс описала їх як "добру, гарну і міцну сім'ю".

"Я дійсно розумію свого брата, коли він почув, що в супермаркеті сталася стрілянина, я знаю, про що він подумав: "Там же діти", - сказала Брукс. “Він любив своїх дітей. Його сім'я купувала речі в King Soopers".

“Я знаю, що Ерік хотів би врятувати кожне з втрачених життів. Я знаю, чому він прилетів туди першим, бо думав, що в цьому магазині багато сімей»

Один з найкращих друзів офіцера Таллі написав у  своєму дописі на Фейсбук:

"Він був справжнім християнином. Йому навіть довелося придбати мікроавтобус на 15 пасажирів, щоб возити всіх своїх дітей разом.  Він був найдобрішим чоловіком у світі"

Дружина загиблого поліцейського розповіла, що пишається героїзмом чоловіка та заявила, що він дійсно вірив у Ісуса Христа!

Поліцейські затримали пораненого нападника з гвинтівкою, який здався поліції напівголим. Про мотиви вчинку чоловіка, який влаштував стрілянину, не повідомляється.

Джерело: rodyna.org.ua