Пролайф революція в Техасі: іще одне місто стало “санктуарієм життя”

У референдумі в суботу більшість виборців у місті Лаббок, штат Техас, проголосувала за затвердження постанови про “незаконність замовлення та виконання аборту будь-якого типу та на будь-якому етапі вагітності в місті Лаббок, Техас. “

Марк Лі Діксон, засновник руху “Міст санктуаріїв життя для ненароджених”, який лобіює повну заборону абортів  по всій країні, вітає мешканців міста з перемогою: “Planned Parenthood (найбільша в світі мережа абортаріїв) відкрила своє відділення у місті і вклала кошти для просування сприятливого для себе рішення на референдумі, однак програла”. 

Діксон сподівається, що Planned Parenthood дотримуватиметься постанови міста та пояснює, що спочатку абортарій обрав місцем розташування свого відділення Waskom, Texas: “Це місце великих церков, і абортарій став би плямою, бо там регулярно вбивають невинних дітей. А отже мер був проти. Місто постановило, що абортарій не зможе знаходитися в межах міста. Після відпору в Waskom, санктуарія життя стали 22 міста Техасу: Naples, Joaquin, Tenaha, Gilmer, Westbrook, Rusk, Colorado City, Gary, Big Spring, Wells, Whiteface, East Mountain, New Home, Ackerly, Grapeland, Goldsmith, Carbon, Gorman, Murchison, Latexo, і зараз Лаббок.  

Міста Небраски Hayes Center and Blue Hill також стали санктуаріями життя.  

Постанова забороняє більшість абортів у місті, за винятком випадків, коли є ризик життю жінки, а також дає право іншим членам сім’ї оскаржити рішення щодо аборту в суді та притягнути до відповідальності всіх, хто допомагав у реалізації аборту.

Джерело: rodyna.org.ua