Принц Гаррі та Меган Маркл отримують нагороду за те, що вирішили більше не народжувати дітей

Зобов’язання пари припинити народжувати нових дітей було схвалено як “освічене рішення”. Принц Гаррі та Меган Маркл отримали нагороду за обмеження сім’ї двома дітьми незабаром після народження другої дитини.

 

Згідно з журналом Hello, організація, яка займається перериванням вагітності, має на меті обмежити кількість населення у світі, вибрали цю пару як “зразок для наслідування для інших сімей”.

У червні Маркл народила в Каліфорнії дочку Лілібет “Лілі” Діану Маунтбаттен-Віндзор. У них є дворічний син Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.

Принц Вільям і герцогиня Кембриджські Кейт мають трьох дітей, і, як повідомляється, вони можуть народити ще одного.

Гаррі та Меган разом з дев’ятьма іншими лауреатами отримали по 500 фунтів стерлінгів на благодійну організацію за їхнім вибором. Ці нагороди були вручені на відзначення Всесвітнього дня народонаселення ООН.

Представник організації сказав: “Вибираючи та публічно заявляючи про свій намір обмежити сім’ю двома дітьми, герцог та герцогиня Сассекські допомагають забезпечити краще майбутнє своїх дітей та забезпечують зразок для наслідування іншими сім’ями”.

“Наявність меншої сім’ї зменшує наш вплив на Землю та забезпечує кращі шанси для всіх наших дітей, їхніх дітей та майбутніх поколінь процвітати”, – продовжив він.

“Ми вітаємо герцога і герцогиню за те, що вони прийняли це освічене рішення і підтвердили, що менша сім’я також є щасливою”.

У 2019 році принц Гаррі сказав приматологу Джейн Гудолл, що вони з Маркл хочуть «максимум» двох дітей в надії мінімізувати їхній вплив на планету. 

Джерело: rodyna.org.ua