Гендерна ідеологія доходить до шкіл у Пуерто-Рико. Єпископи закликають брати участь у маніфестації

У Пуерто-Рико заняття, заплановані на наступний рік, що мають збагатити дітей «гендерною перспективою», зіткнулися з протестом суспільства. Пуерториканський єпископат висловився з цього приводу.

Голова єпископату карибського острова та ординарій єпархії Понсе, єпископ Рубен Гонсалес опублікував повідомлення щодо наступу на освіту. За його словами від імені єпископів, «частина нашого суспільства стурбована тим, як просуваються різні ініціативи щодо впровадження в державних школах так званої навчальної програми з урахуванням гендерної перспективи».

Єрархи, «маючи на увазі, що це впровадження хочуть реалізувати наступного навчального року», закликали віруючих взяти участь у мирній маніфестації 14 серпня у Сан -Хуані, столиці Пуерто-Рико.

«Батьки-католики мають право на належну свободу, яку держава надає всім громадянам, тому що той факт, що вони християни, не робить їх різними або менш значними, аніж решта жителів», – наголошує єпископ Гонсалес. «Тому не можна применшувати їхні права та можливість вимагати від законних органів державної влади права жити і діяти відповідно до своїх переконань та совісті», – додає він.

Батьки-католики, як закликає єпископат Пуерто -Рико, «мають законне право наполягати, щоб їхні сини та дочки виховувались у державних школах без упливу ідеології, яка безпосередньо чинить напад на їхні переконання та вразливість».

Джерело: catholicnews.org.ua