Сатаністи називають аборт своїм “ритуалом” і грозять судом штату Техас

Техаський закон проти абортів мобілізував не тільки демократів та голлівудських знаменитостей. Окрім протестів так званих “відкритих католиків”, які обурені забороною вбивати дітей, Сатанінський храм також пригрозив подати позов проти уряду штату, якщо члени сатанинської групи не отримають доступу до абортів.

Група Массачусетса, посилаючись на положення про свободу віросповідання, стверджує у листі, адресованому Управлінню з контролю за харчовими продуктами та лікарськими засобами (FDA), що вона повинна мати безрецептурний доступ до препаратів, які викликають аборти (міфепристон та мізопростол), як частини “сакраментального ритуалу аборту”. 

«Ритуал аборту – це таїнство сатани, воно спрямоване на боротьбу з почуттям провини, сумнівів і сорому, а також дозволяє підтвердити або повернути владу та контроль над власним розумом та тілом. Вимога прописати REMS (“стратегія оцінки ризиків та пом’якшення”) суттєво суперечить сатанинському ритуалу абортів, оскільки уряд ускладнює доступ членів до пробартивних препаратів, які використовуються в ритуалі “, – йдеться у листі до FDA, відповідального за контроль над Фармацевтичним ринком США.

Сатаністи звернули увагу на те, що особа, яка хоче пройти «сатанинський ритуал аборту», ​​повинна спочатку звернутися до лікаря, заповнити відповідну медичну форму, що засвідчує відсутність «протипоказань» для здійснення аборту. Після отримання документа особа повинна повернутися до Сатанинського храму разом із абортивними речовинами та “інструкцією із застосування”. Через тиждень або два після аборту особа повинна повернутися до лікаря для подальшої оцінки стану здоров’я.

Сатанинський храм припустив, що через заборони рецепту на ліки, в якості “плану В” він буде купувати їх через свою “церкву”, а не через аптеку. Таким чином, це виключало б причетність лікарів та фармацевтів до процесу «переривання вагітності» шляхом надання медичного нагляду… Сатаністи розраховують на відповідь від FDA протягом 60 днів. Після цього терміну вони мають намір подати позов проти держави.

Сатанинський храм має на меті залучити всіх бажаючих зробити аборт протягом 24 тижнів вагітності. Група заявляє, що влада Техасу запровадила “медично непотрібні закони про аборти, включаючи ультразвук, обов’язкове рішення не переглядати результати УЗД, примусові заслуховування звітів про результати ультразвуку та обов’язковий період очікування між УЗД і абортом”. Сатанинська секта нараховує близько 300 000 членів. Адвокати посилаються на Закон про свободу віросповідання (RFRA), який виправдовує необхідність доступу його членів до препаратів для переривання вагітності на тій самій юридичній основі, що корінні американці мають право використовувати контрольовані речовини у своїх традиційних племінних ритуалах.

Представник Сатанинського храму Люсьєн Грівс описав аборт, як важливу частину віри сатаністів у “тілесну автономію” та “святість науки”. Він додає, що боротьба за “право на аборт” – це битва між конкуруючими релігійними точками зору. “Ритуал сатанинських абортів” покликаний забезпечити “духовний комфорт” та підтвердити “тілесну автономію, самооцінку та свободу від примусових сил шляхом затвердження Семи принципів сатанинського храму “безпечної та наукової процедури “.

Техаський закон про аборти забороняє вбивати немовлят з моменту виявлення серцебиття дитини (приблизно на 6-му тижні вагітності). Він також дозволяє приватним особам судитися з людьми, які здійснюють або якимось чином допомагають у незаконному аборті. За подання успішного позову людина може отримати 10 000 доларів нагороди Сатаністи хочуть доступу до таблеток для переривання вагітності, не підкоряючись законодавству штату, на основі їх семи принципів”.

Кілька років тому Грівз стверджував, що «одностатевий шлюб» також є сатанинським «таїнством». Група набула популярності, коли намагалася організувати реконструкцію “чорної маси” в Гарвардському університеті під патронатом Клубу культурологічних студій Гарварду. Після численних скарг і вуличного протесту у поєднанні з молитовним чуванням, реконструкція сатанинської церемонії відбулася поза кампусом, у … китайському ресторані.

Учасники сатанинського храму також організували так звану “рожеву месу” над могилою матері Фреда Фелпса, засновника баптистської спільноти. Це сатанинський ритуал, який виконується на могилі покійного. Ця церемонія – як пише Сатанинський храм на своєму веб -сайті – має змінити “сексуальну орієнтацію” померлої людини. 

Джерело: www.rodyna.org.ua