Боротьба проти життя: на кордоні з Техасом розмістять мобільні пункти для переривання вагістності

Американські аборти – від уряду Джо Байдена, до індустрії абортів, до ініціатив громадських організацій “на місцях” – вишиковуються, щоб захистити “право” вбивати ненароджених дітей. Скориставшись лібералізацією доступу до таблеток для переривання вагітності, які просунув “католик” Байден, прихильники дітовбивства вирішили відправити “мобільні пункти переривання вагітності” до кордону з Техасом.

В очікуванні остаточної урядової битви проти Техаського закону про серцебиття у Верховному Суді політики та активісти, які підтримують аборти, продовжують намагатися забезпечити “законне” вбивство якомога більшої кількості дітей. Остання частина цієї вбивчої кампанії – це ініціатива Міннеаполіса, штату Міннесота, Just the Pill. Аборціоністи розпочали збір коштів для краудфандингу, щоб зібрати кошти для відправки “мобільних пунктів абортів” до кордону з Техасом.

“Техаські екстремісти проти абортів призвели до катастрофи з правами людини”, – так проабортивні активісти прокоментували закон, який забороняє аборти, коли тести виявляють серцебиття дитини, що на практиці приблизно відбувається на 6-му тижні вагітності. З моменту набуття чинності 1 вересня нові правила вже врятували тисячі життів.

Такий стан справ викликає лють серед прихильників вільного “права”, які вирішили скористатися лібералізацією законів про аборти за часів президентства Джо Байдена. Деякий час тому другий “католицький” президент США, посилаючись на “ситуацію з пандемією”, скасував усі обмеження, що накладаються на продаж ліків, які викликають фармакологічний аборт. Таблетку можна придбати поштою, і немає необхідності проходити медичні консультації в процесі вбивства ненародженої дитини таким чином.

Пропагандисти переконують, що таблетки для переривання вагітності є “ефективними і безпечними”, тоді як вже повідомляється про 24 смерті та 4000 ускладнень від застосування цих препаратів. Вам доведеться заплатити 350 доларів, щоб викликати викидень за допомогою таблеток для переривання вагітності в “мобільній точці”. За словами ініціаторів акції, ефективність вбивства дитини таким чином коливається від 95 до 98 відсотків.

Активісти абортів з самого початку скористалися пандемією COVID-19, працюючи над усуненням заходів безпеки з метою розширення можливості розповсюдження небезпечних хімічних препаратів для переривання вагітності. Це рішення ставить прибуток індустрії абортів над здоров’ям і безпекою жінок і викриває екстремізм абортів адміністрації Байдена-Харріса, заявила пролайфер Сьюзан Б. Ентоні Ліст Марджері Данненфельзер після введення нових правил.

Крістан Хокінс, президент «Студентів за життя», також прокоментувала це питання: “Для індустрії абортів зручно та рентабельно доставляти смертельні таблетки поштою без будь-яких попередніх випробувань або подальшого догляду, але саме жінки будуть оплачувати витрати разом з незліченною кількістю ненароджених дітей”, – сказала вона.

На левову частку вбивства дітей в США припадає фармакологічний аборт. Таким чином вбивають 39 відсотків, або близько 330 000 дітей на рік.

Джерело: rodyna.org.ua