Чилі: парламент проголосував за «ЛГБТ-шлюби» і надав гомосексуалістам право усиновлювати дітей

На ще одному прикладі ми бачимо технологію ЛГБТ, як від простих закликів про рівність прав та недискримінації вони переходять до глобальних змін законів та досягають легалізації одностатевих шлюбів та усиновлення гомосексуалістами дітей. Згодом прийде покарання тих, хто критикує під страхом тюрми, та заборона на духовну роботу з ЛГБТ з метою допомогти тим, хто хоче повернутися до природньої статі.

Парламент проголосував, і все свідчить про те, що «консервативний» президент Себастьян Піньєра підпише закон про легалізацію т.зв. одностатевих шлюбів.

7 грудня 2021 року 82 депутати чилійського парламенту у Вальпараїсо проголосували «за» легалізацію т.зв. одностатевих шлюбів. 20 були проти, 2 утрималися, повідомляє rodyna.org.ua.

Таким чином, Чилі увійшла до списку країн, які підривають шлюб як союз між чоловіком і жінкою.

Місцева «ЛГБТ-спільнота» висуває таку вимогу вже кілька років. Законопроект був поданий у 2017 році з ініціативи колишнього президента-соціаліста Мішель Бачелет.

Це був типовий приклад «інсценування» та повторення сценарію, відомого з інших країн.

Все почалося у 2015 році з легалізації «громадянських партнерств». Щоби домогтися  «одруження» їм знадобилося всього 6 років. Проект зустрів великий опір у Сенаті, і голосування багато разів відкладалися. Однак у липні 2021 року проект підтримали 28 сенаторів, проти були лише 14. Зараз Палата депутатів завершила формальності. Президент Себастьян Піньєра не заперечує проти акту, і все вказує на те, що він його підпише.

Тут варто згадати про підтримку «райдужного інтернаціонала». Асоціації ЛГБТ подали позов проти Чилі в Міжамериканський суд з прав людини (IACHR), стверджуючи, що заборона одностатевих «шлюбів» є… незаконною.

Уряд Чилі поступився і підписав декларацію, в якій зобов’язувався продовжити дію закону з цього питання. У 2018 році IACHR видав рішення, згідно з яким держави, які підписали Міжнародну американську конвенцію з прав людини 1969 року, зобов’язані визнавати одностатеві шлюби. Наднаціональні правові інститути вкотре сприяли просуванню «прогресу».

Чилійське законодавство має досить великий шлях. Він не тільки дає дозвіл на одностатеві весілля, але й дозволяє одностатевим парам усиновлювати дітей. «Схвалюючи шлюб для всіх, Чилі зробила історичний і вирішальний крок до розвитку та закріплення прав людини для одностатевих пар і сімей, які до сих пір зазнавали дискримінації…» – йдеться в заяві Інтеграційно-визвольного руху гомосексуалістів.

Це ще один пояс нормальності, зруйнований на донедавно католицькому континенті Латинської Америки. У цьому питанні Чилі приєдналася до Коста-Ріки, Еквадору, Колумбії, Бразилії, Уругваю, Аргентини та 14 із 32 штатів Мексики.

Джерело: rodyna.org.ua