5 Польських воєводств відмовилися від захисту сім’ї та погодилися на ЛГБТ-просування

Малопольське, Свєнтокшиське, Підкарпатське, Люблінське та Лодзінське – ці воєводства піддалися тиску Європейської Комісії та вийшли з проекту Хартії прав сім’ї місцевого самоврядування, де висловлювалася підтримка традиційних сімейних цінностей. Бюрократи ЄС щойно оголосили про вивільнення коштів.

На хвилі кампанії лівих та ЄС проти Хартії прав сім’ї місцевого самоврядування з’явилася фейкова новина про те, що в Польщі існують т.зв. «Зони, вільні від ЛГБТ», тобто території, де «ЛГБТ-люди» зазнають неприємності, що не відповідає «правам людини». Такий наратив став основою для погроз Європейської комісії проти Польщі та ставки на 125 мільйонів євро з фонду REACT-EU у зв’язку з наслідками карантину, запровадженого під приводом епідемії коронавірусу.

– Усі п’ять регіонів дотримуються принципу недискримінації за ознаками статі, раси чи етнічного походження, релігії чи переконань, інвалідності, віку чи сексуальної орієнтації. На цій основі служби Комісії відновили переговори щодо внесення змін до програми REACT-EU для цих п’яти регіонів, – сказав речник Єврокомісії в інтерв’ю журналісту RMF FM у Брюсселі.

«Ми задоволені», – зізнався чиновник ЄС. Як повідомляє RMF FM, неофіційні висновки кореспондента свідчать про те, що в Єврокомісії неспроможність польського самоврядування у захисті сімейних цінностей сприймається як доказ того, що ЄС використав «дуже ефективний засіб переконання».

Джерело: rodyna.org.ua