У Верховній Раді зареєстровано пакет ЛГБТ-законів

6 грудня в українському парламенті зареєстрували пакет законів, спрямованих на подальше утвердження в нашій країні ЛГБТ-ідеології і боротьбу з її противниками. З цією законодавчою ініціативою виступила представниця партії «Голос» Інна Совсун.

Пакет законів є своєрідною відповіддю ЛГБТ-лобі на законопроект «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім’ї, дитинства, материнства і батьківства». Як повідомлялося, цей законопроект передбачає запровадження покарань за пропаганду педофілії, гомосексуалізму та трансгендеризму.

До пакету Совсун входять три проекти законів. Їхнім загальним мотивом є боротьба з так званою «дискримінацією» осіб, які практикують сексуальні відхилення.

Зокрема, законопроект №6327-1 передбачає посилення відповідальності за дії, які кваліфікуються як адміністративні чи кримінальні правопорушення, вчинені стосовно осіб чи груп, які піддаються «дискримінації та нетерпимості».

Законопроект №6326-1 передбачає заборону бюджетних витрат на програми та заходи, які не відповідають нормам ЛГБТ-ідеології. «Цим законопроектом пропонується заборонити здійснення видатків на фінансування програм та заходів, які мають ознаки прямої чи непрямої дискримінації, або нетерпимості щодо окремих осіб та їх груп в залежності від ознак, якими такі особи чи групи осіб наділені», – йдеться в описі ініціативи.

Законопроект № 6325-1 передбачає комплекс інших змін до законодавства з метою «пропагувати толерантне й недискримінаційне ставлення до осіб та їх груп незалежно від їх ознак, в тому числі їх сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності».

Джерело: Політична теологія