Війною в Україні користуються проабортивні сили

Світові лобі, що виступають за аборти, маніпулюють трагедією України, щоб реалізувати свої постулати в Центральній та Східній Європі – провідна британська організація, що підтримує життя, б’є на сполох. Йдеться, зокрема, про скасування права на захист зачатого життя в Польщі, Угорщині та Словаччині.

Згідно з «Право на життя», «Заклик до дії» закликає Європейський Союз, уряди донорів та міжнародне співтовариство перевірити, чи не надається фінансова допомога суб’єктам, які борються з т.зв. «рівноправністю» у Польщі, Угорщині, Молдові, Румунії, Словаччині та Україні.

Проабортивна федерація номер один у світі, Planned Parenthood, а також лівацька Amnesty International закликали Європейський Союз “вжити швидких та ефективних заходів для полегшення доступу до раннього медикаментозного аборту”. Вони рекомендують блокувати фінансування заходів допомоги тим суб’єктам, які виступають проти абортів, рекомендують організацію транскордонних та телемедичних послуг, минаючи законодавство країн, які приймають біженців з України. Автори скандального звернення рекомендують використовувати війну для доставки таблеток для переривання вагітності в аптечках.

Світові лідери фабрики смерті шкодують, що сусіди України, принаймні в якійсь мірі, визнають право на життя ненароджених дітей. Прихильники аборту закликають до «невідкладної політичної підтримки, керівництва та технічної допомоги урядам Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини для усунення юридичних та політичних бар’єрів». Вищезгадані уряди були закликані зробити аборт і контрацепцію частиною безкоштовної первинної медичної допомоги, а постачальникам абортів надати повне відшкодування за надання цих послуг біженцям з України.

За даними ООН, з моменту вторгнення Росії в Україну 24 лютого в цій країні народилося понад 4300 дітей. Очікується, що за найближчі три місяці в Україні народиться близько 80 тисяч дітей.

Джерело: Vaticannews