ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ ВООЗ: ПОПРИ НОВІ ОБМЕЖЕННЯ ЧЕРЕЗ МАВПЯЧУ ВІСПУ, ПАРАДИ ЛГБТ ДОЗВОЛИЛИ ПРОВОДИТИ

Цьогорічний «Місяць гордості ЛГБТ» став нагодою побачити подвійні стандарти, які застосовує ВООЗ. Організація, яка ще недавно рекомендувала локдауни цілих суспільств із трагічними наслідками, зараз оголошує, що така ж політика «охорони публічного здоров’я» не зобов’язує прихильників ЛГБТ, які хочуть зустрітись на непристойних маршах на вулицях міст.

«Дуже важливо, щоб люди, які хочуть вийти і святкувати свою гомосексуальну гордість, могли і надалі це робити», - зазначив певний Енді Сіл, котрий виконує функції стратегічного радника ВООЗ у справах інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом.

Ці слова були сказані у контексті ініційованої міжнародними організаціями «пандемії» мавпячої віспи, яка – як подають ці організації – може заражати, перш за все, гомосексуалістів.

«Більшість з цих випадків – офіційних випадків – відбувається на свіжому повітрі, вони є сімейні. Не бачимо жодної поважної причини, щоб турбуватись про збільшення ймовірності для передачі вірусу в цих обставинах», - додав він.

Цьому «експерту» не перешкоджає факт, що саме ВООЗ визнало, що мавпяча віспа поширюється «в основному, але не виключно, серед чоловіків, котрі займаються сексом з чоловіками».

Згаданий факт зустрівся із швидкою критикою. «Відповідь ВООЗ чітко показує, що не вважатись «гомофобом» є важливішим, ніж стримувати поширення вірусних захворювань», - прокоментував консервативний журналіст Пол Джозеф Вотсон.

«Подвійний стандарт схожий до того, що застосовувався у травні 2020 р., коли уряди запроваджували драконські локдауни, в результаті яких люди не могли брати участь у похоронах своїх близьких, а мільйони прихильників «Black Lives Matter» збирались у містах усього західного світу», - додав він.

Джерело: catholicnews.org.ua