Олаф Шольц заявив про потребу переслідування противників ЛГБТ, які висловлюють свою позицію у соцмережах

Канцлер ФРН Олаф Шольц, який для багатьох став уособленням німецької нерішучості у справі підтримки України, не втомлюється демонструвати рішучість стосовно захисту ліво-ліберальних ідеалів.

2 липня Шольц виступив із заявою, в якій наголосив на необхідності боротьби з противниками ЛГБТ-ідеології.

На офіційній сторінці федерального концлера з’явився допис із засудженням нещодавнього інциденту в Осло – стрілянини у гей-клубі. За іронією, цю стрілянину влаштував представник іншої «переслідуваної групи», якою опікуються сучасні ліві, – мігрант із Азії.

Спекулюючи на цьому інциденті, Шольц написав, що «кількість злочинів на ґрунті ненависті через сексуальну орієнтацію та сексуальну ідентичність зростає». Далі він наголосив, що «антиквір-злочини» (Queerfeindliche Straftaten) часто трапляються саме у соцмережах. Шольц ствердив, що такі «злочини» мають піддаватися кримінальному переслідуванню, а також «профілактиці».

При цьому федеральний канцлер зазначив, що з противниками ЛГБТ варто боротися не лише у Німеччині, але й у всьому світі.

Слід зауважити, що в Німеччині і без заяв Шольца діє суворе законодавство, яке практично криміналізує публічну незгоду з ЛГБТ-ідеологією. Жертвами цього законодавства стають поодинокі християни (як католики, так і протестанти), які насмілюються висловлювати традиційне вчення про гріховність гомосексуалізму та інших збочень.

Джерело: Політична теологія