США: п’ятий штат забороняє трансгендерне каліцтво дітей і трансвеститські виступи

Два важливі законопроекти були прийняті більшістю голосів у законодавчому органі штату Теннессі. Один забороняє всі «трансгендерні» експерименти над неповнолітніми, інший забороняє непристойні виступи так званих «drag queens» (чоловіків у підкреслено вульгарних жіночих костюмах) у присутності дітей.

Консервативні законодавці штату заборонили калічити дітей і підлітків і застосовувати будь-які речовини під час експериментів, які гендерні активісти назвали «зміною статі». Теннессі стане п’ятим штатом, який покінчить із цією злочинною діяльністю людей з медичними ліцензіями.

Після підписання губернатором будь-яке втручання, яке «має на меті дозволити неповнолітній особі  ідентифікувати себе такою, що не відповідає її статі», стане незаконним. Прес-секретар губернатора Білла Лі підтвердила, що «губернатор високо цінує роботу законодавців із захисту дітей і має намір підписати законопроект, коли він потрапить на його стіл».

«Ми не повинні дозволяти приймати постійні рішення, що змінюють життя, і які шкодять дітям. За сприяння Генеральної Асамблеї ця практика має припинитися в Теннессі».

Криміналізація охопить і вульгарні покази тпе званих «drag queens», які були заборонені другим із згаданих законів. Це пояснює, що непристойні «дорослі» заходи не можуть відбуватися ближче ніж за 300 метрів від шкіл, церков чи громадських парків, і це поширюється не лише на гомосексуальні шоу, а й на ті, в яких беруть участь жінки.

Як припускають ЗМІ, законодавчу ініціативу надихнула послідовна робота консервативного оглядача Метта Уолша, який читав лекцію, зокрема, в одному з університетів Нешвілла, столиці штату Теннессі, де знаходиться законодавчий орган штату.

Метт Волш висловлює задоволення прийнятим законом, хоча водночас зазначає, що це лише початок боротьби. – Я залишаюся реалістом. Ніхто не звинуватить мене в оптимізмі. Але справа в тому, що в боротьбі з гендерною ідеологією ми останнім часом здобуваємо одну перемогу за одною. Ми були далеко позаду, коли починали, і ще попереду довгий шлях, але імпульс на нашому боці».

Джерело: rodyna.org.ua