Міністр юстиції Угорщини: Немає компромісу у захисті дітей від ідеології ЛГБТ

Угорська міністр юстиції оголосила, що її країна невдовзі матиме найжорсткіше законодавство, що охоронятиме мораль дітей від нападів з боку ідеологів ЛГБТ. Єврокомісія оцінила, що це не відповідає положенням Євросоюзу.

Міністр Юдит Варга анонсувала, що восени завершаться роботи над новим законодавством, що має на меті охороняти дітей від поширення відхилень та психічних розладів у сфері статевості. «В Угорщині будуть найсуворіші в Європі приписи щодо охорони дітей, оскільки в охороні дітей компромісів немає», - зазначила вона.

Відповідаючи на думку Європейської комісії, вона виразила свідомість того, що угорське право суперечитиме приписам Євросоюзу. «Але ми знаємо, що насправді ці принципи відповідають цінностям у нашій Конституції», - додала пані міністр.

Під час конференції про охорону прав дітей, що відбулась минулого понеділка в Брюсселі, міністр Варга захищала юридичне визначення, яке передбачає, що стать дитини визначається при народженні, а батьками можуть бути лише чоловік та жінка.

Вона також згадала про неформальний союз 15 держав-членів, які змовились проти угорців, щоб «покарати» їх за захист нормальності. «Але все, що їм вдалось досягнути, це те, що став очевидним глибокий поділ в Європейському Союзі».

При іншій нагоді міністр юстиції розповіла, що угорська ліва опозиція мала прийняти 4 мільярди форінтів від «таємних» закордонних джерел задля поширення гомосексуально-гендерної ідеології.

«Представлення інтересів іноземних держав за гроші є рівнозначним топтанню демократії, впливу на чесність виборів та втручанням у внутрішні справи суверенної держави», - наголосила вона.

Джерело: catholicnews.org.ua