Канада: порнографія та контрацептиви. Скандальні матеріали на уроках «статевого виховання»

Учням канадської середньої школи роздали скандальні «навчальні» матеріали для використання на уроках «статевого виховання». Це «підручник», який представляє гомосексуальну порнографію, а також засоби контрацепції. Матеріали були надіслані учням-підліткам однієї зі шкіл у Манітобі.

Джанін Стефані Пеннер, мати одного з учнів середньої школи в Манітобі, Канада, написала про шокуючий випадок. Жінка в одному зі своїх постів у соцмережі повідомила, що її син брав участь у заняттях з так званого «статевого виховання». Однак заняття не принесли ніякої користі і точно могли стати причиною серйозного скандалу для підлітків та їхніх батьків.

Під час занять учні школи отримували спеціальні «навчальні матеріали». Це були книги з ілюстраціями, які були гомосексуальною порнографією. У матеріалах також міститься інформація про те, як користуватися презервативами. Учням також роздали засоби контрацепції. «Навчальні» матеріали також припускають, що їх можна використовувати в гомосексуальних стосунках.

Ба більше, батьки б’ють на сполох, адже на одній з ілюстрацій зображено не просто двох чоловіків, а чоловіка та хлопчика, тому є суто педофільським матеріалом і має на меті заохотити це злочинне явище. Книга, що містить ці ілюстрації та інформацію, називається: “У кого є презерватив?”

Понад 600 людей вже прокоментували допис стурбованої матері – включно з іншими батьками дітей, які відвідують школу в Манітобі. Вони зазначили, що дії «сексуальних педагогів» є просто сексуальним насильством.

Як зазначає LifeSiteNews.com, те, що сталося в канадській Манітобі, не поодинокий випадок. Подібні «тренінги» також проводяться в школах по всій Північній Америці, і батьки часто про це не знають».

Джерело: rodyna.org.ua