У Рясному-І розпочалися Великопосні реколекції

Священики Братства Св. Свящмуч. Йосафата уже кілька тижнів провадять реколекційні науки на традиційних греко-католицьких парафіях Львівщини.

Від сьогодні, 21 березня 2010 р. Б., реколекції розпочинаються на парафії Свв. Верх. Апп. Петра і Павла в Рясному-І (м. Львів, вул. Лукасевича, 15).

Розпорядок духовних вправ у храмі Свв. Апп. Петра і Павла на цей тиждень:

Неділя, 21 березня, проповіді на Службах Божих.

Понеділок – п’ятниця (22-26 березня):

18:30 – Свята Літургія

19:30 – реколекційна наука

Субота (27 березня):

9:00 – сповідь

10:00 – Хресна дорога

11:00 – відпустова Свята Літургія на закінчення реколекційних наук. Повний відпуст можуть отримати ті вірні, які вислухати щонайменше три реколекційні науки, висповідалися та прийняли Святе Причастя.

Тематика цьогорічних реколекцій:

- Значення духовної віднови в нашому житті;

- Свята Сповідь;

- Бог є нашим Отцем;

- Розважання над словами св. Йоана від Хреста: «Бог дозволяє нам впасти, щоб опісля нас підняти», а також «Бог чинить нас убогими, щоб зробити нас дуже багатими»;

- Що відбувається сьогодні, що читають наші діти, чим ми лікуємося і харчуємося…

Мета кожних духовних вправ (реколекцій) – відновлення духа, усвідомлення своєї гріховності. На початку реколекційного тижня віддаймо себе Духові Святому, щоб Він керував нашими серцями і думками, щоб Дух Святий зійшов на нас та зіслав ті світла і скарби, які так потрібні у нашому житті. Віддаймо себе в руки Марії, Матері Найсвятішої, щоб Вона нас провадила і ми завжди були під Її опікою.

Царю Небесний…

Богородице Діво…

Дух Святий зійде на нас, і сила Вишнього осінить нас! (3 рази)

Аудіозаписи реколекцій можна знайти в рубриці "Реколекції".