Велика дев’ятниця до Матері Божої Фатімської

У 2017 році увесь світ відзначатиме 100 річницю об'явлень Пречистої Діви Марії у португальському містечку Фатіма. З цієї нагоди Священиче Братство Св. Свящмуч. Йосафата у 2009 році розпочало велику дев'ятницю до Фатімської Матері Божої, яка триватиме дев'ять років і закінчиться у 2017 році, щоб випросити потрібних ласк для наших дітей і родин, народу і Церкви.

Вірні Святої Традиції в Україні щороку кожного 13 числа з травня по жовтень пішки ідуть до Духовного центру "Українська Фатіма", що в с. Рокитне на Львівщині. Сюди також відбуваються молодіжні прощі на початок і закінчення шкільного, академічного та катехитичного навчального року (в останні неділі травня та серпня відповідно).

До села Рокитне можна доїхати маршрутним таксі №44 (кінцева зупинка - "Магнус", кол. ЦУМ).

Щоденна Служба Божа в Рокитному

Від 13 травня до 14 жовтня 2011 р. Б в наміренні Священичого Братства Святого Священномученика Йосафата, Традиційної Духовної Семінарії Непорочного Серця Матері Божої Фатімської, у наміренні добрих і святих покликань до духовного стану, в наміренні традиційних парафій і родин та в наміренні навернення грішників у Рокитному, біля фігури Матері Божої Фатімської щодня священик Братства відправлятиме Святу Літургію. Розпорядок сталий:

з понеділка по суботу: Служба Божа починається о 18:00. У п'ятницю після Служби Божої також буде Хресна дорога;

у неділю: 12:00 - Ангел Господній і вервиця; 12:30 - Свята Літургія і набоженство до Матері Божої.

У травні щодня після Служби Божої - маївка (молебень до Матері Божої).

У червні - червівка (молебень до Найсвятішого Серця Ісуса).