У п’ятницю, 22 липня – проща Святої Традиції до Зарваниці

У п’ятницю, 22 липня, о 8:30 прочани збираються на Головному вокзалі у Львові. О 8:45 звідти відправиться електричка «Львів – Тернопіль». Проща триватиме три дні, двічі вірні Св. Традиції на Тернопільщині запросять прочан на ночівлю, а в неділю паломники дістануться до відпустового марійського місця. У Зарваниці відправиться Хресна дорога і набоженство до Матері Божої. Після богослужінь вірні матимуть змогу поцілувати чудотворний образ Зарваницької Матері Божої. Повертатимуться в неділю по
обіді автобусом до Тернополя, а потім електричкою до Львова.

Духовенство та вірні Святої Традиції уже втретє організовують прощу до Зарваниці, ініціаторами якої є наші вірні з Тернопільщини. Під час нелегкої ходьби під пекучим сонцем прочани моляться на вервиці, співають марійські пісні, молебні, щодня зупиняються для того, щоб вислухати Службу Божу. Хоч дорога далека і погода спекотна, та думка про Пречисту Діву Марію, яка чекає Своїх дітей у Зарваниці, допомагає з легкістю долати десятки кілометрів.

Мати Божа Зарваницька, молися за наших священиків, сестер-монахинь, братів-семінаристів, вірний народ, що спішить до Тебе та благає про заступництво й опіку.