Щодня слухайте Великопосні реколекції

Проповідь

Проповідь

На традиційній парафії Свв. Верх. Апп. Петра й Павла розпочалися Великопосні реколекції. А це означає, що на нашому сайті (у рубриці "Радіо СБССЙ") Ви зможете щодня слухати їхні прямі трансляції. Перша реколекція про віру була виголошена Генеральним настоятелем Братства св. Йосафата отцем Василем Ковпаком у неділю, 21 квітня, на 1-й, 2-й і 3-й Святих Літургіях. Наступні реколекційні науки відбудуться з понеділка по п'ятницю увечері, о 20 годині. Транслюватимемо також Службу Божу, яка розпочинається о 19 годині.

Відтак усі цьогорічні реколекції з'являться на сайті, щоб Ви, шановні відвідувачі, змогли прослухати їх у зручний для себе час.

У суботу, 27 квітня, в храмі Апп. Петра та Павла о 9:00 буде відправлена Хресна дорога, а в 10:00 - відпустова Свята Божественна Літургія. Ті вірні, які вислухають щонайменше три реколекції і в суботу приступлять до генерального Святого Причастя, а також помоляться в наміренні Святішого Отця "Отче наш...", Богородице Діво..." та "Слава Отцю..." отримають повний відпуст (прощення усіх гріхів). Присутнім буде уділене Апостольське благословення.

У Святій Католицькій Церкві реколекції посідають вагоме місце. А в житті християнина їхню роль не можливо переоцінити. Як тіло потребує поживи, відпочинку й віднови, так і наша душа прагне духовних вправ, застанови й розважань. Навіть Папа, Глава Католицької Церкви, й кардинали щороку беруть участь у реколекційних науках. Тому не можемо твердити, що пересічні вірні їх не потребують. Скористаймо з цього цінного шансу - навести лад у своїй душі, зробити тверду постанову поправи та визначити свої життєві пріоритети й орієнтири на основі відвічних християнських цінностей.