Моліться за Україну

Адорація Найсвятіших Тайн у храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла

Адорація Найсвятіших Тайн у храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла

У різдвяний час, коли серце кожного християнина лине до вбогої вифлеємської шопи, подивляючи Божу любов, яка лежить в яслах на сіні, Українська держава переживає неспокійні та драматичні події. Мільйони українців, зібравшись на мирні протести у столиці країни, щодня наражають на небезпеку своє здоров'я і життя. Впевнені, що допомогти українському народові відстояти правду та справедливість може лише Всемогутній та Милосердний Господь. Тому Священиче Братство Святого Священномученика Йосафата і вірні Святої Унійної Традиції УГКЦ щодня заносять свої молитви перед престіл Всевишнього Бога:

- за свідомість українського народу;

- за захорону нашого краю від війни;

- за постраждалих і покалічених;

- за душі людей, які трагічно загинули.

На всіх традиційних греко-католицьких парафіях щоденно відправляються Святі Літургії, є виставлені Святі Тайни для адорації, щоби випросити опіки Божого Милосердя над нашим народом.

У святині Верховних Апостолів Петра і Павла (Львів, Рясне-1) відправляються Святі Літургії, Суплікації. Тиха адорація триває цілий день, священики Братства, сестри-монахині ЧСВВ Провінції Божого Милосердя та парафіяни неустанно поручають український народ Божому Провидінню. Також біля хреста, що встановлений в центрі Рясного-1, вірні разом з духовенством щоденно збираються на спільну вервицю (в наміренні за мир в Україні, за перемогу добра над злом) та панахиду (за душі загиблих під час революції в Україні).

Актуальний розпорядок наші читачі завжди можуть знайти у рубриці Розпорядок.

Молитва за свідомість народу

Всемогутній Боже, Творче, що сотворив світло й одним своїм Словом освітив світ мільйонами сонць і зір небесних, і сам нам невгасним світлом сяєш, освіти душу, серце й розум українського народу, нехай він не ходить у тьмі, але в світлі, ясними дорогами. О Всесильний Господи, що любиш світло й лице Своє відвертаєш від тьми, дай, нехай український нарід збудить і посяде в своїм серці свідомість свого достоїнства й своєї сили, своїх цілей і своїх змагань і Твоєї слави, Боже наш, щоб міг Тебе свідомим серцем славити й величати й надію свою в Тобі покладати. Амінь.

Суплікація [mp3 fileadmin/audio_library/suplicacia.mp3][/mp3]

Молебень до Матері Божої [mp3 fileadmin/audio_library/moleben.mp3][/mp3]