Другий рік під опікою Матері Божої Потіхи

Віднова посвяти Матері Божій Потіхи

7 квітня 2014 року Божого, в день свята Благовіщення, Свята Традиція, а особливо парафія Верховних Апостолів Петра і Павла, відзначає другу річницю повернення до рясненського храму Чудотворного Образа Матері Божої Потіхи. До цього свята парафія готується подячною дев'ятницею, яка розпочинається 29 березня, а закінчується 6 квітня. Запрошуємо вірних брати участь у цій дев'ятниці, яку відправлятимуть священики Братства Св. Йосафата щовечора в храмі Верх. Апп. Петра та Павла. Усі, хто не можуть бути присутніми у церкві, можуть у ці дні дев'ятниці відмовляти приватно будь-яке Марійське набоженство: загальну вервицю, три чи сім "Богородице Діво".

З нагоди другої річниці відновлення культу Рясненської Матері Божої Потіхи Священиче Братство Святого Священномученика Йосафата видало нове набоженство, в якому вміщено молебен до Матері Божої Потіхи, пояснення до нього та п'ять нових пісень.

Радіємо, що культ Матері Божої Потіхи поширюється в нашому народі. Вірні Св. Традиції з багатьох парафій чисельно горнуться до своєї улюбленої Утішительки, беруть участь у неустанній дев'ятниці до Матері Божої Потіхи, що відправляється у рясненській святині щовівторка, жертвують свої кошти для будівництва величного санктуарію на Її честь.

У день Благовіщення у рясненській святині відправиться урочиста подячна Свята Літургія, після якої відбудеться віднова посвяти всіх традиційних спільнот та людей різних професій під покров Матері Божої Потіхи. Цю Службу Божу також жертвуємо в наміренні наших католицьких родин.