Господи, дай нам багато святих священиків!

Цими днями Бог звеселив наші серця духовною радістю, бо у Священиче Братство Святого Священномученика Йосафата прибули робітники на Господню ниву, воїни Христового війська.

17 листопада у храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-І) з рук єпископа Альфонсо де Галаррета диякони Юрій Вовк та Богдан Витрикуш прийняли священичі свячення.

24 листопада у цьому ж храмі відбулася приміційна Св. Літургія отців-приміціантів. Нововисвячених священиків зустрічали Братство та вірні біля місійного хреста, де батьки уділили благословення синам на священичу дорогу. Відтак малі дівчатка взяли отців-приміціантів у сплетені віночки і провадили до церкви. Перед Службою Божою відбулося публічне облечення в священичі ризи нововисвячених священиків. Божественну Літургію разом з отцями-приміціантами Богданом та Юрієм відслужили о. Василь Ковпак та о. Степан Курило. Урочистість співом супроводжував молодіжний хор парафії під керівництвом пані Оксани Теслі, в якому свого часу співав нововисвячений отець Юрій. Отець Василь Ковпак в своїй проповіді наголосив, що священство – це не професія, але особливе покликання, яке має дар оздоровлення людських душ через уділення Святих Тайн та закликав молодь та батьків не боятись, але прислухатись до голосу Божого та виконувати Господню волю в своєму житті.

Після Служби Божої отців-приміціантів, зокрема, привітали діти з різних традиційних парафій в образах святих та ангелів, складаючи нововисвяченим отцям щирі слова побажань. З нагоди приміційної Святої Літургії отці-приміціанти стискали голову і благословляли кожну особу, котра була у храмі.

Молімося, щоб Господь Бог і Мати Божа подавали їм ревності на дорозі священичого служіння, витривалості в покликанню, любові до Бога і до людських душ. Просімо, щоб Господь покликав на свої жнива багато святих священиків для духовного відродження України.

Господи, дай нам священиків!

Господи, дай нам святих священиків!

Господи, дай нам багато святих священиків!