Віддаймось в опіку Божого Провидіння

У цей час, коли світ переживає всебічну кризу, яка являє собою серйозну загрозу для людства, Священики Священичого Братства Святого Священномученика Йосафата закликають до молитви для подолання загрози коронавірусу. Ця ситуація нагадує нам, від кого насправді все залежить – як доля однієї особи, так і всіх народів, які живуть на землі. Звернімо свої молитви, особливо, до Божого Провидіння, киньмося у батьківські обійми люблячого Бога, благаючи про порятунок, захист та підтримку, про мир у наших серцях та родинах, ввіряймо всіх хворих та лікарів.

З вірою просімо не лише про тілесні потреби, але й про навернення. Хай милосердний Господь відкриє очі та серця усім людям, які забули про Нього та  переступають Божі Заповіді.

 

МОЛИТВА ДО МАТЕРІ БОЖОГО ПРОВИДІННЯ, УКЛАДЕНА СВЯТИМ ЛУЇДЖІ ОРІОНЕ

 

О Свята Мати Божого Провидiння, наша благословенна Мати! Ось ми cтоїмo перед Тобою i вiддаєм Тобi шану. Довiряємо та прибiгаємо пiд Твiй Материнський Покров.

О Небесна Мати, просимо Тебе, зiшли ласки Tвоїм дiтям! Не вiдкидай наших слiв, покрий Cвоїм Омофором, пiдтримай та заступайся за нас! Охороняй нас вiд небезпек та веди до неба, о Милосердна, о Любляча Дiво Mapiє! 

О Свята Мати Божого Провидіння! Молися за нами!

Богородице Дiво ...

 

О Mapiє, наша ласкава Мати, що завжди вислуховуєш молитви своїx дiтей!

Тiльки Ти вибираєш момент, коли обдарувати нас своїми ласками. О Mapiє, якщо цей час для Твого милосердя вже настав, покажи це нам, що молимося Тобi та на Тебе уповаємо! Хто, як не Ти має надзвичайно добре серце? Хто, як не Ти нас вислухає, о Мати Божа i Мати наша? Хто, як не Ти не вiдкидає тих, що до Тебе прибiгають? О Мати, даруй здоров я хворим, потiш тих, що плачуть, об’єднай, примири розбитi серця; вислухай стогін страждаючих, нарiкання пригноблених. Дай нам мир, спокiй i святу paдicть. Просимо, не вiдкидай нас, але допоможи нам знайти Icyca, єдине правдиве Добро. 

О Свята Мати Божого Провидіння! Молися за нами!

Богородице Дiво ...

 

О Найлюбiша, Свята Mapiє, Мати Божого Провидiння, зверни свiй погляд, повний милосердя, на всix тих, що тебе люблять i є Твоїми покiрними дiтьми. Поглянь ласкаво на нас, о Свята Мати Божа, i ми будемо спасеннi! 

Maтінко наша небесна, Ти наша єдина Надiя! О Пресвята Дiво Владичице, о Велична Мати Божа, охороняй нас, що прибiгаєм пiд Твiй Покров. Вислухай нашу молитву, прийди нам на допомогу, о спiвчутлива Мати, у всix небезпеках життя та в годинi нашої cмepтi. Даруй нам Своє благословення та веди нас до Раю!

О Свята Мати Божого Провидіння! Молися за нами!

Богородице Дiво ...

 

ВЕРВИЦІ ДО БОЖОГО ПРОВИДІННЯ

 

І.

 

†В ім’я Отця...

Початок:

1. Отче Небесний, змилуйся над нами!

2. Солодке Серце Ісуса, змилуйся над нами!

3. Св. Духу Боже, змилуйся над нами!

4. Солодке і Непорочне Серце Марії, заступайся за нами!

5. Всі Ангели і Святі, моліться за нами!

На великих зернятах:

†Слава Отцу і Сину і Святому Духу, і нині і присно і во віки віков. Амінь.

На малих зернятах:

О Боже, відверни від нас ту страшну кару (10 р.).

Закінчення:

Отче наш...

Богородице Дiво...

Вірую...

†Слава Отцу…

 

ІІ.

 

†В ім’я Отця...

Початок:

Отче наш...

Богородице Діво...

†Слава Отцу…

На великих зернятах:

Нехай буде звеличене і люблене, нехай у всьому сповняється найсправедливіше, найвище, наймилостивіше Провидіння Боже!

На малих зернятах:

О Провидіння Боже, прийди з поміччю тим, які до Тебе прибігають (10 р.).

Закінчення:

О Провидіння Боже, зціли наші рани, нехай ласки Твої спливають на нас безперервним потоком, рятуй нас у кожній потребі і вчини, щоб ясністю Твоєю раділи в Небі.