Празьке Дитятко Ісус повертається в Італію

Молебень до Дитятка Ісуса в Боброїдах
Зустріч Диятка Ісуса в Боброїдах
Мирування єлеєм
Дитятко Ісус

25 листопада вірні Святої Унійної Традиції вітали в Україні копію чудотворної фігурки Празького Дитятка Ісуса. За ці два з половиною місяці фігурка через руки священиків Братства побувала на багатьох парафіях Галичини.

Після відвідин Яворівських традиційних парафій Дитятко Ісус перебувало на Івано-Франківщині (у смт Богородчани) та у вірних у Тернополі. Усюди Ісуса дуже велично вшановували, діти кожної парафії готували виступи-вітання, сипали пелюстки квітів на дорозі перед фігурою, священики відправляли Святі Літургії, молебні, дев’ятниці, провадили науки, щоб поширити і закріпити культ Дитятка Ісуса в нашій країні. Біля Празького Дитятка відбувалися адорації, де співали величальні пісні, неустанно молилися і благали про опіку і благословення для нашої Церкви, народу і всього світу.

Отці-кармеліти з Італії, власники фігурки, довідавшись про таке урочисте прийняття фігурки українцями, дозволили продовжити її перебування в Україні до Стрітення. Тому у своїх приватних помешканнях фігурку мали змогу вітати вірні Святої Традиції з Дрогобича, Мостищини, Самбірщини, Старосамбірщини, Миколаївщини, Жовківщини та інших районів Львівщини.

До храму Св. Верховних Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-1) фігуру привозять у четвер, коли Свята Церква обходить празник Трьох святих. Увечері о 17:30 тут відправлять молебень до Дитятка Ісуса, о 18:30 – Службу Божу, а опісля відбудеться процесія парафією з фігуркою Дитятка Ісуса за участі шкільної молоді, батьків та вчителів. Процесія зупинятиметься біля рясненських шкіл та дитячих садочків, щоб Божа Дитина благословила навчальні заклади та щоб взяла під свою опіку дітей та молодь.

У п’ятницю, 13 лютого, та суботу, 14 лютого, молебень до Дитятка Ісуса відправлятимуть о 18:00, Службу Божу – о 19:00, а мирування освяченим єлеєм розпочинатиметься о 20:00 і триватиме поки у церкві будуть люди.

Прощальні урочистості з фігуркою Празького Дитятка Ісуса відбудуться 15 лютого, у свято Стрітення Господнього у храмі Свв. Верховних Апп. Петра і Павла:

6:00 – Вервиця

6:30 – І Служба Божа

8:45 – ІІ Служба Божа

11:00 - 14:00 – Мирування освяченим єлеєм

12:00 – Вервиця

13:00 – Молебень до Дитятка Ісуса

14:00 Урочиста подячна Служба Божа (за участі всіх священиків Братства ССЙ) за щасливо прожиті різдвяні свята і отримані ласки від Дитятка Ісуса.

Після Служби Божої відбудеться посвячення свічок-громниць та урочиста процесія довкола церкви з фігуркою Дитятка Ісуса.