Духовна проща до Матері Божої Фатімської

Цього року Фатіма, як і багато відпустових місць, закрита: не відбуваються прощі, щоб уникнути скупчення народу.  І як ми можемо вийти з цієї ситуації? Чи повинні просто опустити руки і змиритися, що прощ не буде? Ап. Павло закликає: «Постійно перебувайте в молитві». Така молитва приносить плоди. Тому сьогодні, коли живемо в час пандемії коронавірусу, священики Братства Святого Священномученика Йосафата організовують духовну прощу вірних святої Унійної Традиції до Матері Божої Фатімської через молитву – неустанна вервиця протягом тижня. Це набоженство буде проводитися кожного місяця в межах 13-го числа.

Закликаємо молитися в наміреннях:

- за чистоту душ і сердець наших дітей, молоді, щоб ніхто не міг позбавити їх права і бажання пізнавати і любити Бога;

- за опіку Матері Божої над українськими воїнами і за припинення війни;

- за якнайшвидше подолання пандемії коронавірусу в Україні і в світі;

- за навернення українського народу і всіх заблуканих душ;

- за сповнення Фатімських обітниць і тріумф Непорочного Серця Марії.

Цього місяця 13 червня о 00.00 год. розпочинаємо тиждень приватних неустанних молитов до Матері Божої. На сайті Братства в рубриці «Неустанна Вервиця» (https://www.saintjosaphat.org/tyzhden-neustannoi-vervyci) є таблиця, де кожен день фатімського тижня поділено на 24 години. На частину вервиці відведено 20 хв. так, що кожна година розбита на три частини вервиці. Якщо помолилися вервицю швидше (наприклад, за 15 хв), то варто додати інші молитви, наприклад, «Богородице Діво» чи інші молитви до Матері Божої. Кожен, хто хоче, може обрати день і годину, яка йому підходить. Просимо записатися в таблиці, щоб знати, коли є вільне місце, тоді священики чи сестри молитимуться, щоб відбувалась неустанна молитва. Або, якщо навіть немає можливості записатися, то заохочуємо молитися вервицю в цих наміреннях, коли можете.