Духовна проща вірних Святої Унійної Традиції до Матері Божої Фатімської

Четверте об’явлення у Фатімі

13 серпня діти повинні були йти у долину Ірія, але цього ж дня начальник повіту Артуро д’Олівейра Сантос, відкритий масон і противник Св. Церкви, ув'язнив їх: різними підступами, погрозами, психологічним тиском він хотів вирвати в них секрети які довірила їм Діва Марія. Перебуваючи між в'язнями, діти мовчали, маленька Якинта плакала й жалілася: «О, тепер ми мусимо вмирати без обіймів наших батьків». Франциско потішав її: «Коли ми навіть і не побачимо своїх батьків, що ж поробиш? Жертвуймо це за навернення грішників! Було б гірше, якби Пречиста не прийшла більше».

Проте на місці об'явлення того дня зібралися тисячі людей. Вони почули звук грому, побачили блискавку, а навколо дубка утворилася прекрасна хмаринка. Через якихось десять хвилин хмарка здійнялася догори і зникла. 15 серпня діти вийшли на волю. Та вони не мали вже надії перед 13 вересня побачити прекрасну Пані. Проте сталося інакше. У неділю 19 серпня діти удостоїлися об'явлення Пречистої на іншому місці. Марія шкодувала, що дітям завадили прибути в означений день до видолинка. Через те обіцяне на жовтень чудо буде менш вражаючим, сказала Марія. Із сумним, сповненим материнської журби поглядом, Вона знову закликали дітей до молитви та самопосвяти. Марія сказала: «Моліться, моліться та приносьте багато жертв грішників! Бо багато їх іде до пекла через те, що ніхто за них не жартує і не молиться».

 

«Через вервицю святую, о Маріє, нас спасай!»

Фатімський тиждень чергової духовної прощі вірних святої Унійної Традиції до Матері Божої Фатімської на згадку четвертого об’явлення у Фатімі триватиме з 13 серпня 00.00 до 19 серпня 24.00.  

Намірення молитов на вервиці:

- за хворих на коронавірус у всьому світі, за лікарів і всіх працівників медичної сфери, щоб Мати Божа допомагала якнайшвидше подолати цю пандемію;

- за опіку Матері Божої над українськими воїнами і припинення війни на Донбасі;

- за людей, які перебувають далеко від рідного дому, на заробітках, які втратили працю, переживають матеріальну скруту і зазнають через це страждань;

- за Божу опіку і благословення для дітей і молоді, які готуються до нового навчального року;

- за сповнення Фатімських обітниць, за навернення грішників і тріумф Непорочного Серця Марії в Україні та світі.

Нагадуємо, що в рубриці «Неустанна Вервиця» (https://www.saintjosaphat.org/tyzhden-neustannoi-vervyci) є таблиця, де кожен день фатімського тижня поділено на 24 години. На частину вервиці відведено 20 хв. так, що кожна година розбита на три частини вервиці. Якщо помолилися вервицю швидше (наприклад, за 15 хв), то варто додати інші молитви до Матері Божої, наприклад, «Богородице Діво». Кожен, хто хоче, може обрати день і годину, яка йому підходить. Або, якщо навіть немає можливості записатися, то заохочуємо молитися вервицю у вказаних вище наміреннях, коли можете, а після закінчення прощі на сайті подати кількість відмовлених вервиць.