Духовна проща до Матері Божої Фатімської через неустанну вервицю

П’яте об’явлення у Фатімі

13 вересня 1917 р. зібралося 15-20 тисяч осіб. Багато з них стали навколішки. Люди плакали й щиро голосно молилися до Пречистої Діви Марії. Раптом почулися вигуки радості. Тисячі людей показували руками на небо кажучи: «Давись, дивись! Там, там! О, як гарно!...» Що ж сталося? На небі було видно світляну кулю, що повільно й маєстатично пливла зі сходу. Малі пелюстки спадали з неба і зникали за кілька метрів до землі.

Троє дітей бачили більше – вони бачили Пречисту. Цього разу Мати Божа заохочувала дітей, аби вони й надалі проказували вервицю, щоб випросити закінчення війни. Обіцяла прийти знову у жовтні з Дитятком-Ісусом і св. Йосифом.

 

«Через вервицю святую, о Маріє, нас спасай!»

Цього місяця Фатімський тиждень духовної прощі вірних святої Унійної Традиції до Матері Божої Фатімської триватиме з 13 вересня 00.00 до 19 вересня 24.00. 

Намірення молитов на вервиці:

- за хворих на різні хвороби, в т.ч. на коронавірус, за лікарів і всіх працівників медичної сфери, щоб Мати Божа допомагала якнайшвидше подолати цю пандемію;

- за опіку Матері Божої над українським народом, воїнами і щоб якнайшвидше настав мир на нашій багатостраждальній землі;

- за чесні і справедливі місцеві вибори, про взаємну відповідальність кандидатів та виборці;

- за Божу опіку і благословення для учнів та студентів, вчителів та викладачів;

- за сповнення Фатімських обітниць, за навернення грішників і тріумф Непорочного Серця Марії в Україні та світі;

- про Боже благословення та опіку Матері Божої Фатімської для Священичого Братства Святого Священномученика Йосафата.

Нагадуємо, що в рубриці «Неустанна Вервиця» (https://www.saintjosaphat.org/tyzhden-neustannoi-vervyci) є таблиця, де кожен день фатімського тижня поділено на 24 години. На частину вервиці відведено 20 хв. так, що кожна година розбита на три частини вервиці. Якщо помолилися вервицю швидше (наприклад, за 15 хв), то варто додати інші молитви, наприклад, «Богородице Діво» чи інші молитви до Матері Божої. Кожен, хто хоче, може обрати день і годину, яка йому підходить. Або, якщо навіть немає можливості записатися, то заохочуємо молитися вервицю у вказаних вище наміреннях, коли можете, а після закінчення прощі на сайті подати кількість відмовлених вервиць.