Дев’ятниця до Рождества Пресвятої Богородиці

30 серпня розпочинається дев’ятниця до Рождества Пресвятої Богородиці. В цей час особливо звертаємось до Дитятка-Марії, копія чудотворної фігурки якої знаходиться в храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Рясне-1). Також протягом цієї дев’ятниці заносимо молитви до Найсвятішої Матері за дітей віком від 1 до 7 років, які вписані в Книгу "Улюблені діти Марії", вагітних жінок та подружжя, які не можуть, але хочуть мати дітей.

 

Величаніє

Величаєм Тя, Пресвятая Діво, і чтем святия Твоя Родители, і всеславноє славим Рождество Твоє.

1. Помяни, Господи, Давида, і всю кротость єго.

2. Преславная глаголашася о Тебі, граде Божий.

3. Клятся Господь Давиду істиною, і не отвержется єя.

4. Яко ізбра Господь Сіона, і ізволи єго в жилище себі.

5. Освятил єсть вселеннія своє Вишній.

6. Свят храм Твой, дивен во правді.

7. Помяну імя Твоє во всяком роді і роді.

8. Благословен Господь во вік, і во вік віка.

9. Слава: І нині.

 

Молитва до Матері Божої

Найсвятіша Маріє. Ти, що була вподобанням Найсвятішої Тройці, через Твої привілеї, якими Ти була наділена, зверни на мене, недостойну, Твій милосердний погляд і через Божественне Милосердя зішли мені ласку, про яку прошу у Твоїх ніг (…)

Богородице Діво…

Найсвятіша Маріє, перед Якою ангели безперервно в захоплені від здивування з Святого Перенесення їхньої Цариці. Щоб служити Тобі і віддавати честь, хмари цих блаженних духів окружають Твоє Святе Різдво. Ти одна можеш випросити мені в Бога ласку, яку дуже бажаю отримати (…)

Богородице Діво…

Найсвятіша Маріє, Ти слава і радість для Твоїх Святих Батьків: Йоакима і Анни. Через щедрість, якою Ти відплачуєш усім тим, що прибігають до Тебе з довір’ям, вислухай, Добросердна, мої благання і випроси мені у Всемогучого Бога ласку, про яку я так прошу (…)

Богородице Діво… Под Твою милость…

Підніми, о Маріє, Свою ніжну руку і зішли на всіх Своє святе благословення. Амінь.