Святий Миколай завітав до дітей-сиріт, багатодітних та малозабезпечених родин

Ось вже черговий рік поспіль з нагоди дня вшанування Святителя Миколая традиційні священики організовують відвідини багатодітних, малозабезпечених родин, дітей-сиріт, людей хворих і самотніх. Цього року молодь парафії Свв. Верх. Апп. Петра і Павла відвідали близько 28-и львівських родин. Святий Миколая завітав до 57-и діток, зокрема до тих, в кого батько загинув в АТО. Дошкільнята вітали гостей віршами та піснями, школярі – грою на музичних інструментах.

Також варто зазначити, що відповідальний священик Братства Святого Священномученика Йосафата регулярно відвідує та надає матеріальну та духовну допомогу людям хворим, немічним та самотнім. Співчутливі та небайдужі парафіяни звертаються та надають інформацію про ті чи інші родини та особи, які потребують уваги.

В храмі постійно знаходиться скринька для пожертв, щоб мати можливість організовувати допомогу потребуючим. Крім цього, напередодні 19 грудня помічники Святого Миколая збирала кошти на подарунки. Тому складаємо щиру подяку жертводавцям та всім, які спричинилися до того, щоб в цей особливий день діти змогли відчути радість свята.