Канікули з Ісусом, Марією та Йосифом

Цього року Канікули з Ісусом, Марією та Йосифом проводяться на кількох найбільших традиційних парафіях і вже щойно завершились на парафії Господнього Вознесіння (смт Івано-Франкове). Батьки складають подяку Богові, священикам та сестрам-монахиням за благословенно проведений час, науки, турботу і опіку над маленькими парафіянами янівського храму.

Кожен день для дітей розпочинався зі Святої Літургії, відтак були веселі забави, катехизація, молитва на Вервиці, пісні, руханки. Також один день було виділено для прощі до Гошівського Василіянського монастиря, де знаходиться Чудотворна ікона Божої Матері. Незабутньою була екскурсія на пекарню, де дітки мали можливість навчитись пекти смачні, запашні булочки. Пізнавальною для багатьох була поїздка у Ведмежий притулок «Домажир», а подорож на велосипедах на базу відпочинку в село Верещиця не одного змусила добре попітніти. Весь цей час проведений з Богом і під проводом духовних наставників.

Також Канікули з Ісусом, Марією та Йосифом ще проводитимуться для дітей від 10 років:

- 26 - 31 липня 2021 р. Б. на парафії Преподобної Параскеви і Св. Мученика Назарія (смт Шкло, Яворівщина);

- 2 - 7 серпня 2021 р. Б. на парафії Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-1).

Заохочуємо батьків долучити своїх синів та дочок провести літні канікули також в такий духовно-пізнавальний спосіб. В парафіяльному оточенні діти стають добрішими та щирішими один до одного, а найголовніше відкривають своє серце для Бога. Сьогодні це так актуально і важливо, адже юне покоління з усіх сторін поглинуте в Інтернет, ігри та соціальні мережі. Дайте своїм дітям можливість також протягом цього особливого тижня здобути нові знання, вміння та отримати колосальну користь для душі і тіла.