Допоможіть працею своїх рук українському війську перемогти!

Заохочуємо всіх допомогти українському війську боронити нашу землю.

Дітей та молодь запрошуємо прийти до церкви, де збиратимемо букети з польових квітів та зілля, які будуть посвячувати на Зелені свята. Також охочі зможуть опанувати вміння плести вервиці. Готові вироби діти продаватимуть біля наших церков у задушну суботу (11 червня) після Святої Літургії за всіх від віку померлих і, якщо ще залишаться букети, то в неділю. Як завжди, ціна виробу – ваша довільна пожертва на українську армію. Усі зібрані кошти будуть перераховані на допомогу Збройним Силам України.

Просимо долучатись на парафіях:

- смт Івано-Франкове у вівторок (07.06) о 17.00;

- смт Шкло в середу (08.06) о 15.00;

- в Рясне-1 у п’ятницю (10.06) о 16.00.

Чим більше прийде дітей та молоді, тим більше буде готових виробів і тим більшою буде допомога українському війську!

Всім жінкам, чоловікам, молоді, підліткам нагадуємо, що від початку війни на всіх парафіях плетуть маскувальні сітки та кікімори. Просимо долучатись до роботи та приходити хоч на годинку, щоб допомогти. Постійно надходять нові запити від військових, а робочих рук дуже бракує. Не будьте байдужими, а волонтери все розкажуть, покажуть, навчать. Також потрібно тканину коричневого та зеленого кольорів.

В Рясне-1 щоденно плетуть сітки на території церкви Свв. Верх. Апп. Петра й Павла (вул. Лукасевича, 15 – санктуаріум Матері Божої Потіхи, 2 поверх), а також на «Еклектроні» (Шевченка, 313 – прохідна). Більше інформації за телефоном: 0974345594 Оля Фіалка.