Запрошуємо на прощу на Святу Землю

Традиційні священики запрошують вірних взяти участь у семиденному паломництві на Святу Землю, яке відбудеться 13-19 вересня 2023 р. Б. У зв’язку із ситуацією в нашому краю, виліт буде із сусідньої держави, куди буде організовано доїзд автобусом (дата може бути відкоригована на +/- 1-3 дні).

Вартість поїздки становить 850 дол. + 160 євро. У вартість входить авіапереліт в обидві сторони, проживання в готелях зі сніданками та вечерями, трансфер автобусом на весь час перебування, оплата праці гіда та водія. За необхідності, можна оформити медичну страховку, вартість якої становить 400,00 грн.

Звертаємо увагу, що ця поїздка для традиціоналістів є прощею у властивому значенні цього слова. Священики щодня відправляють Святі Літургії, різні набоженства, намагаючись кожну хвилину перебування на Святій Землі використати з користю для душ вірних. Кожен, хто приступить до Святих Тайн, може отримати відпуст повний за звичайних умов. Запрошуємо пройтись дорогами і вуличками тих міст і сіл, де дві тисячі років тому жив та проповідував Ісус Христос. Таке паломництво із розважанням, застановою та зануренням в історію допоможе кожному краще зрозуміти Євангеліє та піднесе серце до Господа Бога, а відтак із щирою та відкритою душею молитись і просити про мир і перемогу для України.

За додатковою інформацією просимо звертатись за номерами телефонів:

067 162 70 18 (п. Оля);

067 703 29 23 (о. Василь).

Для запису охочих взяти участь у прощі, потрібно принести копію паспорта та гроші до сестер-монахинь при храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-1).